Discurile de teleportare cuantică Northrop, cea mai avansată tehnologie pe care o au militarii americani! Cu această tehnologie, ei pot ajunge instantaneu, oriunde pe Pământ!


discul de teleportare cuantica NorthropÎn 2015, am vorbit despre două dintre cele mai avansate tehnologii americane din domeniul apărării:

* Farfuria zburătoare antigravitaţională Lockheed X-22AFarfuria zburătoare antigravitaţională Lockheed X-22A, o tehnologie ultrasecretă a Armatei Americane! Ea poate îndoi spaţiul şi timpul, fiind echipată cu arme cu fascicule de particule neutre!  – Armata Americană are o flotă de discuri antigravitaţionale Lockheed X-22A, care sunt echipate cu arme cu fascicule de particule neutre (ce pot descompune o ţintă până la nivel molecular), având şi invizibilitate pe aparatele radar. Aceste aparate secrete îşi au sediul într-o bază subterană militară aflată la 130 km est de Salt Lake City.

* Bombardierul spaţial antigravitaţional hipersonic TAW-50Bombardierul spaţial antigravitaţional hipersonic TAW-50, una dintre cele mai secrete tehnologii americane! El poate zbura şi în spaţiul cosmic şi poate distruge orice ţintă de pe Pământ cu armele sale ucigaşe! – TAW-50 poate depăşi de 50 de ori viteza sunetului, ceea ce înseamnă că este capabil să atingă incredibila viteză de 60.000 de km/h! TAW-50 poate transporta bombe, dar şi rachete balistice intercontinentale. Zburând cu o viteză atât de mare, este imposibil de a urmări şi distruge o asemenea navă-minune; în plus, el este dotat cu un sistem propriu de „laser ucigaş”, care distruge orice ţintă care se apropie de el. Şi mai mult decât atât, TAW-50 este înarmat cu rachete HyperDart microsuperexplozive.

Astăzi, vom vorbi puţin despre o armă absolut fantastică cu care ar fi înzestrată Armata Americană: discurile de teleportare cuantică Northrop! Toate avioanele secrete americane nu trec de tehnologia antigravitaţională; dar, această tehnologie se pare că se foloseşte de fizica cuantică. Istoria a fost următoarea: în 1992, compania Northtrop a dezvoltat un disc care era capabil să se ridice rapid pe verticală în sus, pentru a atinge înălţimi foarte mari. În anul 2005, aceste discuri erau capabile să dispară de pe baza de decolare şi să apar brusc la înălţime, fără o ascensiune vizibilă. Şi nu ca urmare a vreunui invizibilităţi, ci pentru că inginerii de la Northrop au reuşit să încorporeze principiile fizicii cuantice în propulsie. Pe scurt, Northrop a obţinut teleportarea cuantică!

Dacă aceste discuri sunt adevărate, atunci am putea vedea în viitorul nu prea îndepărtat cum o flotă de avioane a lui Air Force înceatează „să existe” într-o anumită bază aeriană şi să apară brusc, la 10.000 de metri, undeva deasupra unui oraş inamic!

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock