În 1986, un profesor italian care lucra la Universitatea din Pavia (Italia) a avut o întâlnire față în față cu o entitate necunoscută. Şi a făcut 5 fotografii cu ea…


Fotografii din 1986, care înfățișează un „extraterestru” gol, înalt și care își afișează fără rușine părțile intime, au fost considerate de unii drept cele mai clare imagini ale extratereștrilor de până acum. Povestea intrigantă a început în 1986, au apărut atunci într-o revistă italiană de ufologie, dar imaginile au apărut pe Internet abia recent pe forumul Reddit.

Conform revistei „UFOnatuer”, un profesor de la Universitatea din Pavia (Italia), a avut o întâlnire apropiată cu un aşa-zis extraterestru, în timp ce era la serviciu, în 1986. În mod ciudat, spre deosebire de imaginile extrem de neclare pe care le vedem de obicei din întâlnirile recente, bărbatul a reușit să surprindă cinci fotografii mai clare cu ceea ce pare a fi o siluetă umanoidă îmbrăcată într-un costum alb din PVC pe tot corpul, având şi o cască lungă albă.

Silueta pare să țipe și se agită în timp ce stă în picioare, o imagine aratând cum îşi strânge organele genitale. Imaginile au fost publicate în acel moment, o revistă italiană împărtășind detalii specifice pe care bărbatul le-a permis să le dezvăluie.

Profesorul universitar care a luat aceste imagini este mai presus de orice suspiciune, fiind cunoscut pentru echilibrul său, inteligența și raționalitatea sa, complet străin de lumea bizară a așa-zișilor ufologi. Este o persoană cu totul normală, care a fost întotdeauna sceptic cu privire la raportările de obiecte zburătoare neidentificate. Profesorul a fost de acord să ofere o dovadă a experienței sale șocante în schimbul confidențialității absolute.

Profesorul a folosit pentru fotografii o cameră Nikon, cu obiectiv de 55 mm. Și, intrând în detalii foarte specifice, camera avea setarea Macro, diafragma de 3,5, timp de expunere de 1/15 secunde. Cu siguranță, cu această setare, fiecare mișcare mică a camerei sau a subiectului fotografiat provoacă o fotografie neclară, blurată.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock