Vulcanii activi sunt ca nişte magneţi pentru OZN-uri. Care e enigma din spatele acestui fenomen?


În ultimii câțiva ani, au fost raportate mai multe observaţii ale unor OZN-uri zburând deasupra vulcanilor activi. În cele mai multe cazuri, când sunt deja în timpul erupţiei. Care este motivul creșterii activității în timpul acestor fenomene naturale?

Timp de zeci de ani, am asistat la prezenţa OZN-urilor în locuri cu concentraţie mare de energie. Cu toate acestea, în ultimul deceniu aceste observaţii s-au înmulțit, în special în zona vulcanilor activi. În timp ce unii experți le neagă existența, teoreticienii spun că aceste obiecte zburătoare caută energia pe care o emit acești monștri naturali.

În septembrie 2017, un OZN a fost filmat zburând deasupra vulcanului Chaparrastique din El Salvador. În ianuarie a aceluiași an, un obiect sferic uriaș a fost capturat deasupra vulcanului Popocatepetl din Mexic. În anul precedent, au fost mai multe observaţii la diferiţi vulcani activi care au erupt deja.

Pentru a înțelege de ce se întâmplă acest lucru, trebuie să știți câtă energie este eliberată în timpul acestui fenomen. Când un vulcan de dimensiuni medii erupe, eliberează aproximativ 27 de megatone de energie termică. Această cantitate de energie este imensă și nicio mașinărie de pe Pământ nu poate atinge această cantitate. Prin urmare, este posibil ca aceste obiecte zburătoare să fi găsit această modalitate de a „recolta” energie din vulcani.

Unii experți susțin că temperaturile ridicate pe care le produc aceste evenimente sunt impresionante pentru extratereștri. Datorită tehnologiei avansate a navelor lor, ei sunt capabili să absoarbă căldura pe care o emană pentru a-și reîncărca energia. De aceea ii vedem deseori zburând în zonă în timpul acestor evenimente.

Cu toate acestea, pe baza numărului de mărturii și înregistrări de-a lungul anilor, vedem că OZN-urile nu se limitează doar la vulcani. Mulți oameni au văzut obiecte ieșind din mare în timpul furtunilor și a altor evenimente naturale. Un alt eveniment verificat de experți este că, înainte de orice cataclism, apar lumini ciudate pe cer. Citiţi mai multe în cadrul acestui articol: Lumini misterioase observate cu 3 ore înainte de marele cutremur din 4 martie 1977 din România! Ce erau ele? Spuneam  acolo că în jurul marelui cutremur din România, de pe 4 martie 1977, în acea perioadă, în zona Prahova – Bucureşti – Braşov (care a fost zona cea mai afectată de acel cutremur) au existat mai multe observaţii de prezenţă a unor lumini de natură misterioasă.

Pe de altă parte, potrivit fizicianului iranian Nassim Haramein, vulcanii ar reprezenta „poarta stelară” prin intermediul căreia ar veni marea majoritate a OZN-urilor extraterestre, din alte sisteme solare sau galaxii. Astfel, se explică de ce există o atât de mare prezenţă ufologică în jurul vulcanilor activi. Citiţi mai multe în cadrul acestui articol: Vulcanii de pe Pământ sunt folosiţi de OZN-uri ca “porţi stelare”.

Prezența obiectelor zburătoare neidentificate s-a înmulțit în întreaga lume. Nu știm de ce, dar este posibil ca energia planetei noastre să fi devenit mult mai atractivă pentru alte civilizații…

vulcan Japonia OZN 2

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock