Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Creaturile superioare enigmatice ascunse într-o peşteră a Muntelui Brown (SUA) şi avertismentul transmis omenirii

  •  
  •  
  •  
  •  

blankATENŢIE! Acest articol a fost scris după cartea „The Brown Mountain Lights„. Concluziile le trageţi singuri!

Munţii Apalaşi din America de Nord sunt plini de mistere, de aici provenind o mulţime de poveşti şi relatări despre creaturi ciudate, lumini misterioase şi activităţi paranormale. Dar, în cadrul acestor munţi, cel mai „paranormal” dintre toate pare a fi Muntele Brown, situat în statul american Carolina de Nord.

Amerindienii băştinaşi considerau Muntele Brown ca fiind unul „sacru”, susţinând că în interior ar fi locuit de nişte creaturi misterioase. Însă Muntele Brown a devebit celebru ca urmare a luminilor care apăreau ca de nicăieri în acea zonă. Iar prima fotografie faimoasă a acestor lumini a apărut în anul 1929, aşa cum puteţi vedea mai jos:

blankDar, în ciuda unor încercări de a explica aceste lumini (reflecţii ale unor locomotive sau automobile care treceau prin zonă), acestea nu au mai fost credibile în momentul în care inundaţiile au afectat muntele şi nici maşinile sau trenurile nu mai puteau trece prin zonă (iar luminile erau totuşi vizibile).

Dar, am făcut această mică introduce, pentru a ajunge la subiectul propriu zis al acestui articol. În 1961, Ralph Laer, un vânzător de mobilă din Hickory (Carolina de Nord, SUA), atras de luminile misterioase din Muntele Brown se hotăreşte să înceapă o investigaţie pe cont propriu, pentru a vedea ce se întâmplă acolo.

După ce a urmărit o lumină enigmatică în zonă, Lael ajunge într-o peşteră care se află la baza Muntelui Brown. După ce se strecura înăuntru, Ralph se trezi în faţa unui labirint de tuneluri strălucitoare şi cristaline, care par să fi fost sculptate cu precizie de către un laser. În depărtare, bărbatul putu să vadă o lumină strălucitoare.

După ce a ajuns la sursa de lumină, bărbatul observă că ajunsese într-o încăpere masivă, unde auzi o voce care i se adresa. „Nu-ţi fie frică, nu există niciun pericol aici”.

Ralph se așeză pe un scaun care îi fusese pus la dispoziție și vocea începuse să i se prezinte ca o formă de viață care provine de pe planeta Venus. Vocea enigmatică îi împărtăşi lui Ralph secretul omenirii: faptul că oamenii nu s-au dezvoltat aici, pe Pământ, ci că veniseră de pe planeta „Pewam”, care a fost distrusă într-un accident teribil de natură atomică. Vocea îl avertiza pe Lael că omenirea se apropia de un punct în evoluția ei, unde ar putea face din nou aceeași greșeală. Şi, dacă oamenii nu reuşesc să îndrepte greşeala, venusienii nu aveau de ales decât să distrugă oamenii pentru binele planetei.

Sursa acestui articol: cartea „The Brown Mountain Lights


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal