Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Nikola Tesla a descoperit în secret un limbaj extraterestru pe care nu-l putea înţelege?


În 1899, Nikola Tesla își testa propriul transmițător creat pentru a urmări furtunile de la 1.000 km distanță, când dintr-o dată, el primi un fel de transmisie de la o sursă necunoscută. El a crezut că este un semnal extraterestru care provine undeva în sistemul nostru solar, posibil de pe Marte. Transmițătorul Tesla era suficient de ultra-sensibil pentru a primi unde radio de dincolo de Pământ.

Savantul Nikola Tesla spunea că era absurd să credem că suntem singurele ființe inteligente din Univers. De asemenea, el credea că ființele inteligente vor căuta în mod natural modalități de comunicare cu alte ființe inteligente.

Tim R. Swartz, un cunoscut biograf al lui Nikola Tesla, spune că ar fi putut exista o legătură între celebrul savant și extratereștrii inteligenți, conform cărții sale „Documentele pierdute ale lui Nikola Tesla: HAARP – Chemtrails-uri şi secrete din Alternativa 4”. Această ipoteză nu face altceva decât să accentueze misterul din jurul lui Tesla, ale cărui documente și note personale au fost confiscate de guvernul SUA. Mulți oameni cred că invențiile sale ar putea fi potențial periculoase pentru interesele marilor corporaţii.

Așa cum a explicat Swartz, în timpul testării uneia dintre numeroasele sale invenții, Tesla ar fi detectat transmisii radio care ar fi putut fi asimilate comunicațiilor extraterestre. După acest eveniment, inventatorul ar fi devenit obsedat de construirea de receptoare radio mai bune și mai puternice.

În timpul testării dispozitivului, Swartz spunea că Nikola Tesla a auzit transmisiile radio, despre care credea că sunt de fapt comunicații extraterestre:

„Se întreba la acea vreme dacă nu asculta „o planetă salutându-o pe alta”, așa cum spunea. Din acel moment, a devenit oarecum o obsesie de-a sa de a construi receptoare radio din ce în ce mai bune, pentru a încerca să vadă dacă poate repeta ceea ce a auzit. A ajuns la punctul în care susținea că de fapt primea transmisii vocale. Spunea că aceste comunicaţii sunau exact ca oamenii care vorbesc între ei. El credea că a auzit de fapt ființe inteligente de pe altă planetă, vorbind între ele, deși nu știa ce limbă vorbesc. Dar a simțit totuși că le-a înțeles”.

La acea vreme, oamenii de știință de seamă presupuneau că Marte ar fi un refugiu probabil pentru viața inteligentă din sistemul nostru solar, iar Tesla credea la început că aceste semnale ar putea proveni de pe planeta noastră roșie.

Când a fost intervievat în februarie 1901 de revista „Collier’s Weekly”, Tesla a spus următoarele despre aceste posibile semnale primite de la extratereştri:

„(…) Bineînţeles că eram familiarizat cu tipurile de perturbații electrice produse de Soare, aurore boreale și curenți tereştri și eram absolut sigur că aceste semnale nu se datorează niciunei din aceste cauze. De asemenea, era imposibil ca semnalele să fi fost produse de tulburări atmosferice, așa cum au afirmat în mod greșit unii. Ceva mai târziu mi-a venit în minte gândul că semnalele observate se puteau datora unei inteligenţe.

Deși în acel moment nu am putut descifra semnificația lor, a fost imposibil să mă gândesc la ele ca fiind în întregime accidentale. Sentimentul a fost acela că am auzit un salut de pe o planetă pe alta.”

Deși Nikola Tesla nu a putut descifra semnificația mesajelor pe care le-a primit, el credea că extratereștrii erau interesați de Pământ și, fiind mai avansați din punct de vedere tehnologic, își lăsau amprentele pe planeta noastră. Era absolut convins că undeva în Univers există forme de viață inteligente și că acestea încearcă să comunice cu noi.


Lasă un comentariu