Un student brazilian, care a scris 14 cărţi criptate despre extratereştri, a dispărut misterios


Cazul dispariției misterioase a studentului la psihologie Bruno Borges, care locuiește în orașul Rio Branco din nord-vestul Brazilia, a devenit viral pe Internet.

În vârstă de 24 de ani, Bruno avea un interes foarte mare față de fenomenul OZN şi extratereştri; el a dispărut pe 27 martie 2017, lăsând în urmă un dormitor plin de scrieri ciudate.

În zidurile camerei sale se găsesc sute de mii de cuvinte de texte criptate, precum și diagrame ciudate. Există, de asemenea, un raft de cărți plin de cărți și 14 cărți mari, criptate, scrise de mână de Bruno, pe coperte existând cifre romane mari.

Pe lângă un portret ciudat al lui Bruno, lângă un extraterestru, în camera studentului dispărut există, de asemenea, şi o statuie a marelui filosof şi astronom Giordano Bruno, din secolul al XVI-lea, cunoscut pentru teoriile sale despre infinitatea Universului. Filozoful a fost unul dintre primii gânditori care a prezis existența vieții extraterestre.

Părinții lui Bruno au declarat presei că dispariția fiului lor a fost observat prima dată de tatăl lui; potrivit mamei sale, Borges şi-a început hobby-ul în 2013, iar în ultimul an a lucrat extrem de mult. „El mi-a spus că a scris 14 de cărți care ar schimba omenirea într-un mod bun“, a declarat mama.

Dispariția misterioasă a lui Bruno a captat atenția publicului, mulţi crezând că a fost răpit de extratereștri. Alţii cred că băiatul a reuşit să facă o călătorie în timp. Interesant e faptul că statuia filozofului italian Giordano Bruno se asemănă fizic cu studentul Bruno. Faptul că el a scris tot textul în simboluri latine poate indica faptul că se considera o reîncarnare a lui Giordano Bruno.

Vom vedea dacă se vor găsi noi indicii în perioada următoare…

 


Lasă un comentariu