O ipoteză tulburătoare: francmasoneria şi-ar avea originile în spiritele înalte de pe steaua Sirius! De aia şi Illuminati venerează Sirius?


sirius masonerieUn maestru din Tibet, Djwal Khul, supranumit şi Tibetanul, a scris o carte bizară în care ne povesteşte despre adevăratele origini ale francmasoneriei. Citez din scrierile sale:

Masoneria, aşa cum a fost instalată ea la origine în noaptea timpurilor şi cu mult înainte de influenţa ebraică asupra sa, a fost organizată în baza indicaţiilor direct primite din Sirius şi copiată pe cît posibil după anumite instituţii existente acolo; ea avea şi o oarecare asemănare cu viaţa noastră ierarhică. „Loja Albastră” a sa, cu cele trei grade, este legată de trei grupe majore ale Vieţii de pe Sirius, căci acolo nu există regnuri ale naturii ca la noi. Aceste grupe îi primesc pe toţi aceia care au ales cea de a patra cale şi se integrează în modul de existenţă de pe Sirius. Aceasta vă arată clar că cele mai puţin dezvoltate dintre Vieţile de pe Sirius corespund cu iniţiaţii de grad foarte înalt de la noi.

De-a lungul veacurilor, tradiţia masonică a fost păstrată, schimbându-şi însă din când în când denumirile şi interpretând din nou Formulele Puterii; drept consecinţă, s-a îndepărtat tot mai mult de frumuseţea şi intenţiile sale originare.

Acum a venit însă timpul, conform legii ciclice şi în vederea pregătirii noii ere, ca francmasonii care au înţelegere spirituală să trebuiască să opereze anumite modificări. Actuala coloratură ebraică şi creştină este total depăşită. Oricare va fi forma pe care o vor lua noile nomenclaturi (această schimbare producându-se în mod inevitabil), după ce şi-a îndeplinit din plin rolul, ea va trebui să dispară. Astfel, transformarea ciclică va continua până când cea mai mare parte a omenirii, aflându-se pe cea de a patra cale, va fi integrată în procesul de iniţiere de pe Sirius – faţă de care, gradul nostru de învăţare este doar o palidă reflectare.

Iniţiaţii ultimului grad terestru vor fi preluaţi de Marea Lojă planetară a Maeştrilor şi vor fi recunoscuţi ca atare de Marea Lojă din Sirius. Ei vor şti însă că victoria definitivă asupra răului fizic cosmic trebuie întreprinsă de entităţi mult mai avansate, chiar mai avansate decât Membrii Consiliului Shamballei; anumite entităţi solare şi anumite mari Vieţi de pe Sirius se vor ocupa de această problemă.

P.S. Foarte interesant acest text, care ne spune faptul că francmasoneria de pe Pământ îşi are originea în extratereştrii de pe o planetă situată în sistemul Sirius. Pentru că astfel se verifică o ipoteză de-a mea mai veche că Illuminati (care au acaparat o mare parte din francmasoneria ocultă) venerează steaua Sirius, pentru că de acolo provin „stăpânii” lor – vedeţi articolul meu din 2013: Un alt mare secret al omenirii: Illuminati venerează steaua Sirius, pentru că de acolo provin “extratereştrii-dragoni” ce au vizitat Pământul în vechime!

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO