Dovada că Illuminati îl venerează pe Satana din Biblie! Legătura incredibilă dintre Satana şi balauri (dragoni)!

  •  
  •  
  •  
  •  

dragoniÎn Biblie, putem citi următoarele fragmente:

* „Şi s-a făcut război în cer: Mihail şi îngerii lui au pornit război cu balaurul. Şi se războia şi balaurul şi îngerii lui” (Apocalipsa 12:7);

* Şarpele însă era cel mai şiret deasupra tuturor fiarelor de pe pământ, pe care le făcuse Domnul Dumnezeu. Şi a zis şarpele către femeie: „Dumnezeu a zis El, oare, să nu mâncaţi roade din orice pom din rai?” (Geneza 3:1).

Aşadar, în primul fragment se precizează că e vorba de un „balaur”; în al doilea fragment e „şarpele”, dar care se află „deasupra tuturor fiarelor de pe pământ”, ceea ce înseamnă că e vorba de o fiinţă zburătoare, deci tot un „balaur”. De fapt, şarpele cu aripi este un balaur. Putem citi acest lucru puţin mai jos:

* „Zis-a Domnul Dumnezeu către şarpe: „Pentru că ai făcut aceasta, blestemat să fii între toate animalele şi între toate fiarele câmpului; pe pântecele tău să te târăşti şi ţărână să mănânci în toate zilele vieţii tale!” (Geneza 3:14). Ceea ce înseamnă că, până la blestem, acel şarpe nu se târâia pe pământ, ci zbura.

Aşadar, din toate fragmentele de mai sus rezultă că balaurul/dragonul (şarpele cu aripi) nu este altcineva decât Satana. Iar acest lucru se poate afla fără îndoială din aceeaşi Apocalipsă:

Şi a fost aruncat balaurul cel mare, şarpele de demult, care se cheamă diavol şi satana, cel ce înşeală pe toată lumea, aruncat a fost pe pământ şi îngerii lui au fost aruncaţi cu el” (Apocalipsa 12:9).

Acum, dacă am stabilit acest lucru, să vă mai readuc aminte de câteva aspecte pe care le-am mai discutat pe acest site. Se pare că aceşti dragoni (balauri) au venit de pe o planetă din jurul stelei Sirius (Dragonii din legende sunt de fapt extratereştrii de pe Sirius care au coborât pe Pământ pentru a împărtăşi din înţelepciunea lor oamenilor), şi, cel mai important lucru… Illuminati venerează steaua Sirius, pentru că de acolo vin dragonii (Un alt mare secret al omenirii: Illuminati venerează steaua Sirius, pentru că de acolo provin “extratereştrii-dragoni” ce au vizitat Pământul în vechime!). Aceasta înseamnă că Illuminati îl venerează pe Satana din Biblie, o ipoteză cât se poate de validă.

 


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu