Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Descoperire senzaţională în Suedia: un fetus uman a fost găsit la picioarele mumiei unui episcop!

  •  
  •  
  •  
  •  

mumie episcopCercetătorii de la Spitalul Universitar din Lund (Suedia) au fost surprinşi atunci când au efectuat un computer tomograf unui episcop scandinav mumificat și au reperat rămășițele unui fetus mic ascuns sub picioarele episcopului. Mumia aparţine episcopului Peder Winstrup, o figură istorică proeminentă în Scandinavia, care a murit în 1679. Arheologii au făcut diverse speculații cu privire la motivul pentru care a fost plasat fetusul la picioarele episcopului.

„Peder Winstrup, episcop și figură istorică proeminentă în Scandinavia, a fost unul dintre părinții fondatori ai Universității din Lund”, scriu într-un comunicat de presă specialiştii de la Universitatea din Lund. „El a murit în 1679 și a fost înmormântat în celebra catedrală din Lund un an mai târziu. Sicriul, împreună cu conținutul său, reprezintă o capsulă a timpului unică din anul 1679, corpul şi îmbrăcămintea fiind foarte bine conservate.”

Trupul lui Winstrup a devenit natural mumificat, ca urmare a fluxului de aer constant, a materialului vegetal din sicriu şi a faptului că episcopul a fost îngropat în timpul lunilor de iarnă din decembrie-ianuarie, dar și a condițiilor generale de climă și temperatură din catedrală.

Scanarea cu computer tomograf a arătat că Winstrup a suferit numeroase boli fizice, inclusiv tuberculoză, pneumonie, ateroscleroză, calculi biliari, osteoartrită și un accident la umăr. În timpul scanării rămășițelor mumificate ale lui Winstrup, cercetătorii au observat însă ceva foarte neobișnuit: rămășițele unui fetus mic ascuns sub picioarele episcopului. Acest fetus avea 5-6 luni.

Directorul Muzeului Universităţii din Lund, Per Karsten, a speculat faptul că ar putea exista o relaţie de sânge între făt şi episcop, acesta putând fiind o rudă de sânge sau chiar un copil nelegitim nenăscut al episcopului. O analiză a ADN-ului fătului va arăta dacă există vreo legătură de sânge între el şi episcop.

Sursa: Discovery News

P.S. Părerea mea este aceea că ar putea fi vorba de un ritual de sacrificiu, de care unii preoţi şi episcopi nu sunt străini.


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu