Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Buncărul secret al lui Hitler din Neuschwabenland (Antarctica)… Au construit acolo naziştii celebrele farfurii zburătoare şi tehnologii uluitoare de producere a „energiei libere”?


Înainte şi în timpul celui de-al doilea război mondial, în Antarctica o expediție germană a descoperit lacuri calde cu apă dulce și vegetație într-o zonă cuprinsă între 20°E și 10°V numită ca „Noua Suabia” (Neuschwabenland). Karl Donitz, amiral al naziştilor, pretindea că germanii au construit acolo o fortăreață inexpugnabilă pentru Fuhrer.

Acum… revenind la cel de-al doilea război mondial – naziştii chiar au fost înfrânţi în 1945 sau totul e doar o regie a mass-mediei controlate de Rothschild? Nu există nicio dovadă a trupului mort al lui Hitler, iar acesta şi alţi apropiaţi ai săi au putut foarte bine să plece din Berlin şi să se ascundă în America de Sud sau în buncărul din Antarctica. Iar acolo se par că naziştii au dezvoltat tehnologii incredibile, inclusiv faimoasele farfurii zburătoare.

Din acest motiv, după sfârşitul celui de-al doilea război mondial, James Forrestal, secretar al Apărării, a trimis o forță navală de 4.700 de militari din SUA, Marea Britanie, Australia până în Antarctica, forţe conduse de amiralul Nimitz, amiralul Krusen și amiralul Byrd.

Se crede că germanii au construit o instalație subterană imensă în timpul și după cel de-al doilea război mondial pentru a cerceta tehnologia de propulsie bazată pe energia liberă. Trupele aliate trimise acolo încercau să găsească locația instalației. Mărturiile ale membrilor echipajului, împreună cu interviul amiralul Byrd au arătat că discurile în formă de farfurie zburătoare, dezvoltate în Antarctica de naziști, erau cu mult mai avansate decât orice aparat produs de forţele aliate.

Diverse scurgeri de informaţii obţinute de fostul KGB au arătat că în Antarctica existau pasaje construite sub gheaţă pentru a fi folosite de submarinele germane. Aceste pasaje puteau duce în interiorul Pământului unde se crede că ar exista o civilizaţie extraterestră înfloritoare.

Această idee a existenţei unui Pământ gol şi locuibil nu este una nouă; există tradiţii hinduse şi budiste care încă mai cred într-o legendară lume subterană Agartha, care este legată de suprafaţa Pământului printr-o serie de tuneluri secrete ce pornesc din Tibet. Mulţi alţi ocultişti, autori de literatură ezoterică și societăți secrete sunt de acord cu aceste mituri privind existenţa unor rămășițe ale unei civilizației antediluviene care şi-a căutat refugiu în interiorul Pământului pentru a scăpa de catastrofalul „potop al lui Noe”.

 


Lasă un comentariu