Un cercetător a dezvăluit un alt presupus mister al Marii Piramide de la Giza: sub ea se află un imens cristal de cuarţ, ce poate transmite unde radio peste tot!


marea piramida cristalÎn 2013, scriam ipoteza (Vechile piramide egiptene produceau electricitate wireless! De aici s-a inspirat marele savant Tesla?) că vechile piramide egiptene ar fi fost construite pentru a produce electricitate wireless. Iată ce spuneam atunci:

Aceste piramide erau fabrici uriaşe de energie electrică. În primul rând, piramidele sunt acoperite cu o tencuială izolatoare completă, iar pietrele sunt atât de strânse între ele, încât nicio lamă de ras n-ar încăpea acolo. Proprietăţile izolatoare ale învelişului împiedică exteriorizarea energiei produse în interiorul piramidei. În al doilea rând, pietrele din interiorul piramidei conţin cristale şi cantităţi mici de metale, ceea ce permite o transmitere mai bună a curentului electric. Tot în interiorul piramidelor egiptene se mai găseşte şi granit; acesta este un bun conductor, permiţând în acelaşi timp şi ionizarea aerului din interior. Atunci când ne uităm la un cablu electric obişnuit, observăm că el conţine un izolator şi un conductor, la fel cum au fost construite şi piramidele.

În al treilea rând, dacă piramidele aveau rolul de izolare şi conductibilitate al electricităţii, ele necesitau o sursă pentru producerea energiei electrice. Platoul Giza, acolo unde se află instalate piramidele, este plin de canaluri subterane, ce sunt umplute cu apă. Volumul mare de apă ce străbate straturile acvifere produce un curent electric, asemenea fizio-electricităţii. Camerele subpământene ale piramidelor sunt construite în straturi “fizi0-electrice”. Acest curent electric este transmis direct către partea superioară a piramidei, ce este alcătuită din granit. Aşa cum spuneam mai sus, granitul este un foarte bun conductor al electricităţii. Câmpul electromagnetic care se formează la baza piramidei este transmis sub forme concentrate către staturile superioare ale piramidei. Vârful piramidei era acoperit cu aur, acest metal fiind, la rândul său, un foarte bun conductor. Dar, această parte nu mai există în ziua, ceea ce înseamnă că ea s-a pierdut de-a lungul timpului. Acest înveliş de aur facilita transferul ionilor negativi în ionosferă. În acest fel, un curent electric era produs. O formă asemănătoare cu această tehnologie produsă de egipteni în urmă cu 5.000 de ani a fost utilizată de celebrul fizician şi inventator Nikola Tesla la începutul sec.XX. Ambele tehnologii transmit ioni negativi pe care le transmit în atmosferă, sub formă de electricitate, fără a mai fi nevoie de cabluri electrice. Rezultă aşadar o tehnologie care nouă ni se pare astăzi a fi SF, energia electrică wireless.

Ei bine, am găsit într-un text că un cercetător al piramidelor, Dr. J. O. Kinnaman, a venit cu o altă ipoteză, cel puţin în privinţa Marii Piramide de la Giza. Astfel, conform domniei sale, Marea Piramidă servea ca un gigant post de radio pentru a trimite mesaje pe tot pământul.

Kinnaman a mai spus că există un pasaj dezvăluit de o intrare secretă descoperită în colţul de sud-est al Marii Piramide, care duce către o scară în spirală care merge circa 300 de metri în jos. Acolo, într-o cameră mare se află întinsă pe o masă de piatră un gigant cristal de cuarț, de 10 metru lungime, înălţime şi grosime. Acest gigant cristal, cu mii de prisme inserate în el, era sursa transmisiilor radio

Într-un alt articol din 2010 (Enigma marii piramide egiptene de la Giza: o uriaşă maşinărie de încarnare) presupuneam că marea piramidă de la Giza ar fi o gigantică maşinărie de încarnare.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock