În Egipt, au fost descoperite din greşeală câteva monede misterioase necunoscute! În ele apare chipul unui extraterestru foarte bătrân!


moneda-misterioasa-egipt-copertaPe YouTube găseşti multe lucruri interesante (mă refer la material din domeniul misterelor şi conspiraţiilor); e adevărat că unele din acestea pot fi false, dar nu cred că toate ar fi „fake”.

Iată, de exemplu, ce material interesant putem găsi pe canalul de YouTube „Martin Mikuaš” (o fi vreun slovac / ceh). Materialul se intitulează Mysterious coin of unknown origin”, adică „o monedă misterioasă de origine necunoscută”. Citez din descriere:

„Vă las pe voi să trageţi propriile concluzii. Un grup de oameni care lucrau la renovarea unei case în sudul Egiptului au găsit mai multe monede foarte rare. Ele sunt unice pentru că au imaginea unei figuri umane stranii. Până acum, nimeni nu a reuşit să ofere o explicaţie”.

Bun… eu observ o scriere greacă pe margine (acelea mi se par a fi litere greceşti). Aşa că vreun specialist în greaca veche cred că ar putea descifra ceea ce scrie pe marginea monedei. Totuşi, cel mai interesant lucru o reprezintă figura stranie din mijloc: capul ţuguiat şi ochii oblici par a oferi imaginea unui „extraterestru clasic” (aşa cum e el reprezentat în literatura de specialitate). În plus, extraterestrul pare a fi unul foarte bătrân…

Dacă nu e vreo monedă falsă, tare aş fi curios ce-ar reprezenta ea…

moneda-misterioasa-egipt

 


Lasă un comentariu