Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Secretul puterii Illuminati: membrii acestei secte care domină lumea se folosesc de “legea atracţiei” pentru a ţine lumea în întuneric şi a o controla prin negativitate!

949

illuminati-legea-atractieiE de mult acceptat faptul că există o putere și o influență a grupurilor obscure, cum ar fi Illuminati, care se bazează pe bogăția enormă a membrilor ei și pe extraordinara sa influență politică în întreaga lume. Cu toate acestea, s-a speculat că Illuminati se foloseşte şi de o altă forță, chiar mai puternică, în incercarea de dominare a lumii: puterea de atracție.

S-a sugerat că membrii Illuminati au formulat “legea atracţiei”, care se referă la controlarea energiei lumii, oferind astfel un avantaj perceptibil. Acest proces, care este similar cu practicile diferitelor secte budiste, încurajează aderenții să se concentreze în întregime pe gânduri pozitive și, în acest sens, ei invită energia pozitivă în viața lor. Acesta va servi, de asemenea, să atragă alți oameni spre energia lor fascinantă.

Cei care se folosesc de energia atracţiei spun că o fac pentru a căpăta o aură de pozitivitate, şi asta se traduce prin carismă; o energie carismatică în politică sau în afaceri publice poate fi utilizată fie pentru mijloace bune, fie pentru mijloace malefice. Martin Luther King este exemplul unui individ carismatic, care şi-a folosit puterea pentru progresul societății americane. Alţii, cum ar fi Jacob Rothschild, un lider al Illuminati, se folosesc de puterea lor extraordinară pentru propriul interes.

La fel cum gândurile pozitive vor crea experiențe pozitive în viața unui individ, la fel şi gândurile negative vor determina o persoană să se confrunte cu dificultăți. Acesta este “punctul-slab” al legii atracţiei, iar membrii Illuminati caută să-i ţină pe restul populației într-o stare constantă de mizerie, disperare și nenorocire. Pentru a atinge acest obiectiv, Illuminati, cu ajutorul considerabil al mass-mediei oficiale, creează negativitate în gândurile oamenilor din întreaga lume. Legea atracţiei poate fi folosită pentru a răspândi negativitate în lume.

Prin răspândirea constantă de ştiri referitoare la probleme precum schimbările climatice sau războiul împotriva terorismului, membrii Illuminati inspiră populația lumii la o stare de negativitate constantă care invită la experiențe negative. Acest lucru asigură că oamenii puternici din interior cercului se vor bucura de un monopol fără sfârșit pe putere…

Orgoni Crystal