Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Extraterestrul Thoth a fost arhitectul Marii Piramide de la Giza? Totul pentru a accelera evoluţia sufletelor?


Iată o teorie a conspiraţiei foarte interesantă despre trecutul planetei noastre, teorie întâlnită într-o carte. Pe scurt, teoria ne spune următoarele:

* În urmă cu aproximativ 12.500 de ani, un extraterestru numit Thoth a înființat o școală de mistere pe malul fluviului Nil, între ceea ce astăzi sunt Luxor și Cairo.

* Thoth a fost arhitectul/ inginerul din spatele Marii Piramide de la Giza, care a fost construită folosindu-se tehnologia laser și a sunetului. Intenția lui Thoth a fost să folosească piramida ca o cameră de înălțare pentru a accelera evoluția sufletelor care erau pregătite să fie accelerate.

* Majoritatea studenților lui Thoth erau din vremea Atlantidei și îi urmaseră învățăturile și în timpul acelei perioade.

* Probabil cele mai bune învățături scrise ale lui Thoth se află în Tăbliţele de Smarald – o traducere a mai multor tăbliţe de piatră care se presupune că sunt ascunse într-o peșteră din munți, în statul american Colorado.

* Scrise în proză pentametrică, cuvintele sunt „cifrate” chiar și în cazul traducerii, asta însemnând că în ele se află o vibrație care îi acordează pe studenții serioși la energiile lui Thoth. Cu alte cuvinte, tăbliţele reprezintă o inițiere pentru aceia care sunt deschiși să primească transmisiunea directă de înțelepciune de la Thoth.


Lasă un comentariu