Regizorul Steven Spielberg ne-a spus adevărul despre faptul că extratereştrii şi hibrizii se află printre noi?

  •  
  •  
  •  
  •  

Pe canalul TV Sci-Fi Channel s-a difuzat serialul de televiziune SF „Taken”, produs şi dirijat personal de celebrul Steven Spielberg. În acest serial, un extraterestru dintr-o navă spaţială prăbuşită în New Mexico, în 1947, ia înfăţişarea unui bărbat chipeş şi este primit de o femeie divorţată, care trăieşte singură. Ei au o relaţie şi este conceput un copil-hibrid.

Vedem mai târziu, în ultimul episod, că tatăl extraterestru este în realitate o entitate scundă, cenuşie, denumită de obicei zeta-reticulian. După ce copilul creşte, este pus în legătură cu o femeie-hibrid om-extraterestru prin intervenţia extratereştrilor. Cei doi au un copil, un hibrid de a doua generaţie, special şi unic. Fetiţa este foarte spirituală şi are capacităţi precognitive şi puternice abilităţi telekinezice, care îi permit să controleze mental acţiunile celorlalţi. O agenţie guvernamentală ultrasecretă, care monitorizează activitatea extraterestră, încearcă s-o răpească pe fetiţă şi s-o transforme în cobai, dar, în cele din urmă, ea este smulsă din braţele părinţilor şi luată de extratereştri, după cât ar fi de presupus din cauză că nu poate să aibă o viaţă normală în societatea oamenilor.

Acest serial de televiziune a fost deosebit de însemnat, deoarece spectatorii au fost determinaţi să creadă că, deşi prezentat ca ficţiune, se baza pe realitate. De fapt, s-ar părea că a fost atât de aproape de realitate, încât unii ufologi au crezut că actriţa în vârstă de 8 ani Dakota Fanning, care a interpretat rolul personajului hibrid Allie Keys în acest serial, este realmente un copil-hibrid! De la realizarea filmului, Fanning a crescut şi a devenit o stea foarte normală şi împlinită la Hollywood.

Spielberg a spus în numărul din 30 noiembrie 2002 al revistei „TV Guide” următoarele (referindu-se la acest serial): „Am fost interesat de toate minunile extratereştrilor întreaga viaţă. Şi m-am gândit că avem nevoie de mai mult de 2 ore pentru a face într-adevăr istoricul răpirilor extraterestre”.

Cei mai perspicace observatori ai scenei cinematografice au tras demult concluzia că Spielberg are, probabil, o legătură în interiorul agenţiilor guvernamentale şi este folosit pentru prezentarea informaţiilor secrete referitoare la OZN şi la extratereştri ca divertisment. Mulţi cred că noua agendă a guvernului la aceste subiecte este „aclimatizarea controlată a publicului”.


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner