Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Ce sunt celebrele elicoptere negre?

707

elicopterul negruElicopterele negre urmăreau…un băiat!

La 7 mai 1994, un elicopter negru a urmărit un adolescent timp de 45 de minute în Harahan, Louisiana. Exteriorul său nu dezvăluia nimic, neavând vreun indicator al originii sau proprietarilor săi. Băiatul a fost înspăimântat nu atât de natura sinistră a aparatului în sine, cât de atitudinea ameninţătoare a ocupanţilor săi, care coborâseră din elicopter şi îl ţinuseră sub cătarea armelor. Băiatul nu a descoperit niciodată de ce acel elicopter îl luase pe el în vizor. Şeful poliţiei din zonă nu s-a arătat prea binevoitor, sugerând că elicopterele aparţineau guvernului SUA şi că problema îl depăşea complet.

Oameni înarmaţi coboară dintr-un elicopter negru…

O săptămână mai târziu, câţiva oameni care se aflau pe drum într-o maşină, în apropiere de Washington DC, au trecut printr-o experienţă asemănătoare. Şi ei au fost vânaţi – maşina lor fiind urmărită de elicopterul negru preţ de câţiva kilometri. Erau complet lipsiţi de apărare; când şoferul a încercat să iasă de pe drum, din elicopter a fost coborâtă o scară de frânghie şi câţiva oameni îmbrăcaţi în negru şi înarmaţi au început să coboare. Nu aveau de ales şi erau nevoiţi să se supună voinţei celor din elicopter. Şoferul se consideră norocos fiindcă traficul intens a forţat, într-un final, retragerea elicopterului, dar nu vrea să se gândească ce i s-ar fi întâmplat lui sau pasagerilor săi dacă drumul ar fi fost pustiu.

Din elicopterele negre se pulverizează substanţe chimice mortale

Apoi, în 1995, un elicopter negru a survolat ferma unui cuplu din Nevada şi a pulverizat o substanţă necunoscută deasupra acelei zone. Se crede că acest lucru a cauzat moartea subită a peste o duzină din animalele lor şi distrugerea pe scară largă a vegetaţiei din jur. Autorităţile au negat că ar avea cunoştinţă despre elicopter. Pulverizarea de substanţe chimice necunoscute, atât deasupra unor zone urbane, cât şi rurale, şi uciderea animalelor de companie, a plantelor şi a animalelor din gospodărie fără nici un motiv logic este de şi mai rău augur.

Elicopterele negre n-au intenţii paşnice

Misterioasele elicoptere negre par să fie observate în permanenţă, urmărind şi înspăimântând oameni complet nevinovaţi. Ele au fost asociate şi cu câteva cazuri de mutilări ale vitelor, pe parcursul anilor, deoarece astfel de aparate zburătoare misterioase au fost observate în apropiere înainte, în timpul sau după ce s-a petrecut o astfel de crimă bizară. Cel mai alarmant este faptul că ocupanţii elicopterelor nici măcar nu s-au prefăcut că ar avea intenţii paşnice, dimpotrivă, arătând că sunt destul de dispuşi să se folosească de armele de foc şi alte mijloace violente în beneficiu propriu, în tot acest timp păstrându-şi identităţile secrete.

În martie 1999 au fost raportate mai multe cazuri în care s-au observat misterioasele elicoptere negre în jurul zonei Pittsburgh, multe dintre ele la interval de jumătate de oră. Un elicopter a fost observat survolând aceeaşi stradă rezidenţială aproximativ cinci minute, înainte de a pleca. în mod incredibil, s-a întors zilnic pe parcursul următoarelor trei săptămâni şi a făcut acelaşi lucru de fiecare dată. Nu s-au oferit niciodată explicaţii legate de acţiunile sale.

Nu se pot face poze cu elicopterele negre!

S-au făcut în mod repetat fotografii cu elicoptere negre nemarcate executând manevre neobişnuite în zone rezidenţiale – nu deasupra unor baze militare, aşa cum ne-am putea aştepta în cazul unui elicopter ce efectuează un exerciţiu de antrenament. Sunt aceste elicoptere legate de misterioşii bărbaţi în negru? Cei care au îndrăznit să fotografieze elicopterele au fost abordaţi, se spune, de către bărbaţi în uniforme negre. Li s-a cerut să părăsească zona şi li s-a interzis să spună cuiva ce se întâmplase. Aceşti bărbaţi le-au confiscat şi camerele foto şi filmele.

Dacă misterioasele elicoptere şi ocupanţii lor sunt un fenomen extraterestru sau au legătură, de fapt, cu unele departamente guvernamentale ostile s-ar putea să nu aflăm niciodată. Dar pare sigur că nu vin cu gânduri paşnice şi că nu sunt dispuşi să respecte principiile democratice şi drepturile civile fundamentale.

Orgoni Crystal