EXCLUSIV! O ipoteză prea incredibilă: mai multe evenimente bizare din Norvegia arată o posibilă „invazie a pleiadienilor” pentru a-şi întâlni urmaşii de pe Terra?


Foto: prelucrare proprie

Câteva ştiri bizare, aparent fără legătură între ele, au loc în perioada aceasta în Norvegia. Mai întâi, o ştire apărută în „New York Times” pe 7 septembrie 2019 arată cum un vârf montan din Norvegia, denumit „Omuleţul”, s-a prăbuşit, dislocându-se peste 50.000 de metri cubi de piatră. Apoi, pe 8 septembrie 2019, o ştire digi24.ro ne spune că o boală misterioasă afectează zeci de câini din Norvegia, câțiva dintre ei decedând în ultimele zile după ce au avut aceleași simptome. Postul public de televiziune, NRK, a relatat că cel puțin 25 de câini au murit din cauza acestei boli neidentificate până acum.

O a treia ştire (de pe yahoo.com), ce pare că nu are vreo legătură cu primele două, ne spune că gigantul petrolier Exxon îşi vinde brusc afacerea cu petrol şi gaze extrase din Norvegia, pentru 4 miliarde de dolari, după mai bine de 100 de ani de parteneriat.

Pe 5 aprilie 2019, pe cerurile Norvegiei a avut loc un spectacol de lumină, ciudat și destul de spectaculos: fenomenul a semănat cu jocul video “Space Invaders” (“Invadatorii spaţiali”), apărând diverse surse strălucitoare, ca şi formă și culoare (citiţi mai multe în acest articol: Luminile misterioase de pe 5 aprilie 2019 din Norvegia au dat impresia unei invazii extraterestre, însă NASA ne oferă o altă explicaţie). Deşi NASA ne-a spus atunci că a fost vorba de o lansare de rachete, pentru a studia fluxul de vânturi în atmosfera superioară a Pământului, totuşi unii conspiraţionişti au crezut că a fost vorba de o activitate extraterestră.

Pe de altă parte, aşa cum ne spune într-un articol cuprinzător site-ul Deutsche Welle (dw.com), „secretul întunecat” al Norvegiei ar fi aşa-zişii „copii ai ruşinii” sau „Lebensborn”. „Lebensborn” a fost un program special de reproducere, înființat în 1935 de către nazistul Heinrich Himmler, șeful SS. El a vrut să reproducă ceea ce el considera rasa „copiilor superiori”. Himmler îi privea pe norvegieni cu ochii albaștri și părul blond ca fiind „specia ariană și pură”. Scopul programului a fost încredințarea conducerii Norvegiei acestor „arieni”, după război, sau ca aceștia și mamele lor să se mute în Germania pentru a aduce mai mult „sânge nordic” în Reich-ul german.

Conform ocultiştilor nazişti, rasa ariană este una de origine extraterestră (aşa-zişii extratereştri nordici, care ar proveni din Pleiade) şi a cărei urmaşi ar fi populaţia scandinavă (cea cu păr blond şi ochi albaştri).

Oare toate aceste evenimente (moartea misterioasă a câinilor, prăbuşirea enigmatică a unui munte, fuga companiei Exxon, luminile enigmatice de pe cer) au legătură între ele? Unii ar putea spune că în perioada aceasta are loc o invazie secretă a extratereştrilor din Pleiade, care vin în Norvegia să-şi regăsească urmaşii… Amintiţi-vă totuşi că totul e doar o ipoteză de lucru!

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock