O ipoteză incredibilă: primul om în spaţiul cosmic, Gagarin, a fost eliminat pentru a nu spune adevărul despre OZN-uri!?


Iuri Gagarin (9 martie 1934 – 27 martie 1968) a fost un cosmonaut sovietic. La 12 aprilie 1961, el a devenit primul om care a ajuns în spațiu și pe orbita Pământului. A primit numeroase medalii în diferite țări pentru zborul său de pionierat în spațiul cosmic.

La 21 aprilie 1967, în timpul unei vizite în Anglia, el afirma: „În timpul zborului meu, în afara celor deja ştiute, am mai văzut ceva. Depăşeşte orice închipuire – dacă voi primi permisiunea să relatez, toată lumea va rămâne uluită…”. Se spune că el ar mai fi declarat, cu altă ocazie, că OZN-urile sunt reale şi zboară cu viteze incredibile.

Gagarin nu a mai avut însă ocazia să lămurească aceste afirmaţii întrucât, peste nici un an, la 27 martie 1968, şi-a pierdut viaţa, prăbuşindu-se în regiunea Vladimir, nu departe de Moscova, într-un zbor de antrenament, cu un avion de vânătoare MIG, alături de pilotul-instructor Vladimir Serioghin.

În anii care au urmat, au fost avansate şi alte explicaţii pentru moartea primului om care a zburat în spaţiu: schimbarea rapidă a altitudinii, pentru a evita un obiect, interferenţa cu o altă navă sau scăderea nivelului de oxigen în cabină. Au fost unii conspiraţionişti care au speculat despre posibilitatea unui sabotaj, pentru ca Gagarin să nu mai deschidă gura niciodată…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO