Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Studiu Deutsche Bank: există 33% şanse ca în următorii 10 ani să existe un dezastru mai mare decât cel al pandemiei de coronavirus. Ce forţă ascunsă îşi doreşte ca oamenii să stea în panică?

231

blankŞi aşa lumea e stresată şi panicată de epidemia de coronavirus – chiar şi în acest context, mai apar ştiri care să induce şi mai multă panică. Şi nu sunt ştiri lansate de nu ştiu ce site obscur, ci chiar de site-uri de prestigiu şi de instituţii oficiale, cum e celebra bancă Deutsche Bank.

Astfel, aşa cum ne anunţă site-ul marketwatch.com, care citeşte un studiu Deutsche Bank, omenirea ar putea fi lovită de un „dezastru major” în următorii 10 ani, existând o şansă de 1/3 (adică 33%) ca un dezastru major să urmeze pandemiei de coronavirus. Iar în lista de posibile dezastre am avea: o erupție vulcanică catastrofală la nivel global, o erupție solară, un război mondial sau o altă pandemie. Raportul Deutsche Bank mai arată că, dacă intervalul de timp este majorat la 20 de ani, șansele unui dexastru major cresc la 56%.

blank

Prin acest studiu, bancherii germani s-au acoperit: dacă în următorii 10 sau 20 de ani nu se produce niciun dezastru major, ei o să spună că riscul evaluat de ei a fost de 33% – 56%, n-au spus niciodată că e vorba de 100%. Dar, panica în subconştientul oamenilor a fost deja băgată şi o să vedeţi că o să se continue în ritmul acesta în perioada următoare.

Nu ştiu dacă Deusche Bank a făcut intenţionat sau nu, dar acest studiu nu trebuia publicat într-un an în care oamenii sunt deja panicaţi de coronavirus. Parcă peste tot există o forţă ascunsă ce îşi doreşte o populaţie panicată…

Sursa: marketwatch.com

Orgoni Crystal