O carte secretă a KGB menționează 58 de rase extraterestre care au venit pe Terra de-a lungul timpului


În timpul „războiului rece”, atât SUA cât şi URSS au fost interesate de subiectul OZN-urilor şi extratereştrilor. Statele Unite au început să studieze OZN-urile în anii 1940; sovieticii au fost și ei curioși de acest fenomen și au făcut propria lor investigație.

Din acest punct de vedere, versiunea tradusă a „Cărții secrete rusești a KGB despre rasele extraterestre” a stârnit controverse în rândul cercetătorilor. Această carte misterioasă a KGB a apărut când fiul unui ofițer ucrainean decedat a găsit-o printre bunurile sale. Acest text dezvăluie rasele extraterestre care au contactat Pământul. Bineînţeles, trebuie să menţionăm ipoteza că această carte ar putea fi şi un fals ordinar.

„Cartea raselor extraterestre” a fost tradusă din rusă în engleză de Dante Santori, un fost militar al forțelor speciale din Europa. Cartea originală din 1946 a fost scrisă pentru a informa agenții KGB despre diferitele rase extraterestre care au vizitat Pământul și, de asemenea, a fost folosită ca şi manual de către agenții secreti, deoarece, de-a lungul anilor, s-au făcut în mod constant adăugiri și revizuiri la informațiile uimitoare originale.

Cartea descrie peste 50 de rase extraterestre (mai exact 58) care ar fi vizitat planeta noastră. Ea este plină de informaţii despre speciile extraterestre, se oferă descrieri amănunţite, navele lor spaţiale și locul lor de origine, precum și informații despre modul în care rasele extraterestre au contribuit la evoluția umană aici pe Pământ.

Allgruulk. De exemplu, în carte se menționează o rasă extraterestră numită „Allgruulk”, care provine din constelația Sculptor, faimoasă în Univers ca şi creatori și constructori. Ei derivă dintr-o rasă străveche de reptilieni care a dispărut. Sunt specialiști în construirea de nave și alte dispozitive necesare călătoriilor în spațiul cosmic. Ei caută noi materii prime și pot trăi până la 230 de ani.

RAK. Dintre cele 58 de rase descrise în carte, „RAK” este rasa care a vizitat Pământul de doar 5 ori. Aceşti extratereştri au vizitat Orientul Mijlociu, care a creat credința în „jinn” (sau „genii”). Potrivit unor savanți musulmani, ei locuiesc într-o lume nevăzută într-o dimensiune dincolo de Universul nostru. Potrivit cărţii, ei au încetat să mai viziteze Pământul, deoarece sistemul lor imunitar nu a putut face față faunei și florei Pământului. Această specie a fost văzută ultima dată în anul 712 d.Hr.

Invizibilii. Se știe că o altă rasă extraterestră numită „Invizibilii” a fost „văzută” în apropierea zonelor de înaltă securitate. Sunt aproape complet invizibili cu ochiul liber. Atât armata SUA, cât și cea rusă au dezvoltat o tehnologie, cu ajutorul căreia îi pot urmări pe radar (doar navele lor pot fi depistate). Se cunosc trei lucruri despre această rasă: emană un miros acru când sunt aproape; când sunt în apropierea ferestrelor, le puteți vedea reflecţia lor ca şi cum ar fi un spectru blurat (au fost surprinse de camerele CCTV); câinii îi simt şi încep să latre la ei. Ei provin din constelația Mensa, iar scopul prezenței lor este necunoscut.

Allmahuluk-strat-163. Este o rasă avansată din punct de vedere tehnologic, care a fost forțată să părăsească Pământul după ce a pierdut o bătălie împotriva reptoizilor din India antică (data necunoscută), pe care o vizitaseră de aproximativ 200 de ani. Și-au reluat vizitele pe Pământ în 1948. Navele lor sunt adesea invizibile (pentru radar și pentru ochiul uman) și poartă un fel de îmbrăcăminte care îi face invizibili şi pe ei. Se presupune că provin de pe planeta Jupiter sau de pe unul dintre sateliţii săi. Au fost văzuți ultima dată în Portugalia, în mai 2005.

Indugutk. Cartea descrie, de asemenea, rasa „Indugutk” sau „Înalţii albi”, care au mai multe baze pe Lună, de unde extrag minerale. Ei folosesc sclavi, pentru a-și face cea mai mare parte a activităţii. Însă, acești sclavi, sunt extrem de bine îngrijiți, iar indugutk îi consideră indispensabili. Ei sunt în contact aproape permanent cu oficiali de rang înalt din SUA, China și Rusia. Ei au capacitatea de a se transforma într-o formă umană aproape perfectă. Sunt, de asemenea, cunoscuți ca şi „Oamenii în Negru”, deoarece folosesc costume speciale întunecate (pentru a-și proteja pielea) atunci când sunt în formă umană, în timpul desfășurării de operațiuni speciale pe Pământ.

Solipsi Rai. Este o rasă extraterestră pașnică, civilizația lor având 2 miliarde de ani. Odată erau la același nivel de dezvoltare ca noi înșine. Nu au colonii și sunt complet concentrați pe dezvoltarea altor planete și rase. Ei provin din constelația Lebăda. Au o singură armă puternică care ține unele rase violente vecine la distanță.

Killimat-Arr (alias K-ARR). Ei provin din constelația Crux. Este o rasă extraterestră foarte greu de urmărit sau de reperat. Atât SUA, cât și Armata Rusă au dezvoltat o cameră specială și un sistem radar care le permite să-i depisteze atunci când sunt pe Pământ. Dar chiar și atunci, au fost văzuţi doar de 8 ori. Scopul prezenței lor este necunoscut. Când sunt observați, apar de obicei în zona cunoscută sub numele de Triunghiul Bermudelor.

Akart. Una dintre navele lor s-a prăbușit în afara orașului Varginha (Brazilia) în 1996, 2 dintre ocupanții săi aflându-se sub custodia SUA, după ce au plătit miliarde de dolari guvernului brazilian. Au cele mai rapide nave din orice rasă extraterestră cunoscută. Au fost văzuți ultima dată în februarie 2002, lângă Varginha (Brazilia).

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO