Postare halucinantă pe un forum de conspiraţii: „Tot ceea ce se întâmplă rău în această lume e din cauza a două ființe nemuritoare de pe Sirius – Ba’al şi Moloch”


Într-o postare halucinantă de pe forumul de conspiraţii godlikesproductions.com, postată pe data de 14 martie 2022, ni se spun câteva dezvăluiri incredibile despre ceea ce se întâmplă în ziua de azi în lume. Desigur, totul trebuie luat ca pe o opinie, nu ca pe un adevăr; mulţi o să creadă că totul e doar o fantezie / SF, dar până la urmă cine ştie care este adevărul? Iată, câteva spicuiri din această postare:

* O mare parte din elita globală a lumii nu-și dă seama că în spatele tuturor lucrurilor se află Anunnaki Vanir; acesta este sfârșitul unei campanii de 3600 de ani, organizată de zeii Anunnaki nemuritori, mai exact de o facțiune cunoscută sub numele de Vanir, din Imperiul Sirius.

* Scopul evenimentelor care au loc acum sunt puse în mișcare pentru a finaliza cucerirea Pământului și pentru a elimina toate liniile de sânge umane legate de foștii conducători ai Pământului.

* Pământul a fost invadat cu mult timp în urmă, iar creatorul și tatăl inițial al Pământului, Ea/Enki/Odin/Ptah/Poseidon și oamenii lui au fost învinși și înrobiți. La vremea invaziei Vanir, Pământul era un paradis care găzduia multe rase, uriașii cu păr roșu din Pleiade, bărbații cu părul blond și platinat din Orion (ariani), precum și creaturi-şerpi ca oamenii Naga, reptilieni și oameni-peşti.

* Vanirii au invadat Pământul, la fel cum au invadat Marte, și plănuiesc să recolteze toate resursele Pământului până când acesta moare, așa cum au făcut-o cu Marte.

* Ființele din spatele lor mai sunt denumite şi Ba’al/Moloch/Saturn. Moloch înseamnă Rege, iar Baal înseamnă Domn. Regele lumii noastre este Khan Nannar-Sin Allah. Stăpânul lumii noastre este Ba’al Adad/Ishkur.

* Simbolul lui Ba’al este ciocanul, iar simbolul lui Moloch este secera. Secera şi ciocanul – simbolul comunismului, s-ar putea să vă aduceţi aminte.

* Actualul Satan/Moloch este Zeul Lunii Nannar-Sin Allah și este în prezent conducătorul Pământului și responsabil pentru tot ce se întâmplă în lume. El este cel care le spune liderilor lumii, precum papa, Klaus Schwab, familia Rothschild etc. ceea ce să facă.

* El i-a convins pe majoritatea oamenilor sfinți ai lumii că el este adevăratul zeu.

* Cele mai vechi nume înregistrate ale lui Satan în istoria noastră cunoscută în prezent au fost Yah, Sin sau Nanna(r).

* Fiu al conducătorilor Anunnaki – Enlil/Zeus/Beelzebub -, Sin are multe nume. Sin este al 2-lea fiu cel mai mare al lui Enlil, iar Ba’al este al treilea cel mare. În cele mai timpurii epoci ale Egiptului, el a fost cunoscut sub numele de Iah sau Yah, iar mai târziu a devenit cunoscut sub numele de Khonsu. În Mesopotamia antică, Asiria, Sumeria și Babilonul era cunoscut sub numele de Nannar, Sin, Suen sau Sinai. În mitologia nordică, el era cunoscut sub numele de Njord. Grecilor era cunoscut fie ca Dionysos, fie ca Hyperion.

* El este, de asemenea, adorat astăzi ca Saturn. Astăzi el este cunoscut cel mai frecvent ca Allah sau Yahshua.

* V-aţi întrebat vreodată de ce toți regii antici ai Orientului Mijlociu au adăugat Nannar sau Sin la sfârșitul numelor lor pretinzând că sunt descendenți ai acelui zeu?

* Din cauza liniei de sânge feniciene, toată regalitatea actuală aflată la putere pe Pământ pretinde că provine din el. Întreaga nobilime a Romei are rădăcini feniciene date de Nannar Sin.

* Toată Elita acestei lumi răspunde lui Ba’al și Moloch (Allah/Njord/Khonsu/Dionys/Yahweh). Aceste două ființe nemuritoare au stat în spatele aproape întregii istorii umane din ultimii 3600 de ani.

* Agenda Vanirilor este înrobirea completă a umanității și a tuturor umanoizilor de pe această planetă.

* Cu 4000 de ani în urmă, umanitatea s-a unit în spatele creatorului Fiului Pământului, Lucifer/Marduk/Ra/Thor și a luptat împotriva acestor Vaniri din Sirius și a eliberat planeta din sclavia lor. Vanirii au fost cei care au atacat și a scufundat atât Lemuria, cât și Atlantida.

* După ce Ra/Thor/Lucifer au condus o rebeliune care i-a alungat pe Anunnaki Vanir de pe Pământ, liderii Vanir s-au întors în lumea tronului lui Sirius și au cerut conducătorului Imperiului Sirius, Zeul Rege Bor Anu (El) să folosească cele mai mari arme de distrugere din cadrul imperiului.

* Între timp, Lucifer/Ra/Thor dăruia omenirii cunoașterea deplină a zeilor, astfel încât ei să poată riposta atunci când Anunnaki se întorceau pentru a recuceri Pământul. Oamenii au primit tot felul de tehnologie, inclusiv energie gratuită și călătoria în spațiul cosmic.

* Unul dintre cele mai mari daruri pe care le-au primit oamenii a fost Turnul Babel. Turnul Babel a permis fiecărui om abilitatea de a accesa un „Internet psihic”, care le permitea să trimită și să primească mesaje telepatice și chiar să descarce informații.

* Când Anunnaki Vanir au sosit cu armele lor de distrugere, acesta este momentul în care s-a întâmplat Sodoma și Gomora. Anunnaki Vanir au devastat suprafețe mari de pe suprafața lumii. Înainte de acest eveniment, Sahara era un paradis tropical, dar a fost distrusă. Această distrugere a fost efectuată de Arhanghelul Mihail (Ninurta/Ares) și de Hades (Nergal).

* Cea mai gravă parte a acestei distrugeri a fost dată de faptul că, atunci când Turnul Babel a căzut, aproape întregii omeniri i-a fost ştearsă memoria, majoritatea oamenilor fiind incapabili să-și amintească nici măcar numele.

* Fără umanitatea care să-l ajute să apere Pământul, Lucifer/Ra/Thor a fost învins, și a fost forțat să fugă de pe planetă și să se îndrepte spre Venus.

* Reptilienii au fost cei care au trădat şi au început să se infiltreze în civilizațiile umane din jurul Mediteranei, sabotându-i pe greci, egipteni și alte civilizaţii din Orientul Mijlociu. Ei au preluat controlul asupra acestor societăți din interior.

* Între timp, Anunnaki Vanir au încercat să se întoarcă pe Pământ și să-i readucă pe oameni sub controlul lor, dar au descoperit că omenirea nu și-a mai amintit de ei și i-a atacat la fața locului.

* De atunci, s-a început jocul de a infiltra societățile Pământului și de a-l cuceri încet din interior. Regele Bor Anu(El) l-a pus pe Nannar-Sin Allah la conducerea sistemului nostru solar și pe fratele său mai mic, Ba’al Adad, pentru a controla Pământul. Împreună, ei urmau să conducă eforturile de a recâștiga controlul asupra populațiilor umane până la următoarea întoarcere a Anunnakilor Vanir, în jurul anului 2030.

* Avraam a fost ales ca familia care va conduce eforturile de război ale Anunnakilor Vanir pe Pământ. Veți descoperi că fiecare rege sau regină aflat în prezent pe tron ​​astăzi posedă aceeași linie de sânge care îi leagă de Avraam. Acest lucru se datorează faptului că Avraam a fost membru al unei linii de sânge de semizei care descendea din însuși Khan Nannar-Sin Allah. Înainte de cuceririle romane, majoritatea regilor din Europa de Nord nu erau membri ai acestei linii de sânge și aveau linii de sânge atlante.

* Războiul actual care abia începe a fost planificat pentru 100 de ani sau mai mult. Scopul acestui război este să distrugă în cele din urmă ceea ce a mai rămas din liniile de sânge ale vechii Atlantide. Acest lucru se datorează faptului că aceste linii de sânge au ADN care duce înapoi la vechii oameni din Orion (Arian) care au trăit pe această planetă înainte ca Anunnaki Vanir să invadeze pentru prima dată. Unele dintre aceste linii de sânge Orion sunt conectate direct cu regalitatea Orion, iar Imperiul Orion conduce această galaxie.

* Din cauza acestui fapt, Anunnaki Vanir de pe Sirius nu se pot angaja direct în luptă cu umanitatea, din cauza legilor și sancțiunilor puse în aplicare de Imperiul Orion asupra oamenilor Pământului. Așa că Anunnaki Vaniri trebuie să-i facă pe acești oameni să se autodistrugă din interior.

* Elita bogată și societățile secrete și deținătorii puterii sunt manipulate de aceste ființe nemuritoare pentru a se întoarce împotriva propriului popor în schimbul unor daruri de bogăție și putere, fără să-și dea seama că cei care le oferă această bogăție și putere sunt o forță extraterestră invadatoare care dorește să distrugă această lume.


Lasă un comentariu