Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Un fost membru Illuminati face dezvăluiri incredibile despre ce planuri are această organizaţie malefică cu restul omenirii

  •  
  •  
  •  
  •  

blank
Imagine: prelucrare proprie

Un bărbat care susține că este un fost membru al organizaţiei secrete Illuminati şi-a prezentat povestea despre viața în cea mai de temută organizaţie secretă din lume. Într-o scrisoare postată pe site-ul anonimatmags.com în 2017 (apropo, acest site nu mai există astăzi!) fostul membru Illuminati ne transmite mai multe avertismente despre ceea ce se întâmplă în spatele scenei lumii. Bărbatul pretinde că a fost membru Illuminati timp de 47 de ani, de la vârsta de 19 ani, şi că la bătrâneţe s-a decis să spună adevărul (nemaiavând nimic ce pierde).

Iată câteva din dezvăluirile sale (le-am tradus şi ales cele mai importante):

* Illuminati se foloseşte de tehnologia de schimbare a vremii HAARP, pentru a produce cât mai multe dezastre naturale în lume (taifunuri, furtuni, tornade, inundaţii, etc.).

* Illuminati îşi doreşte distrugerea lumii, dar membrii organizaţiei s-au asigurat că vor supravieţui în adăposturi secrete (buncăre subterane), răspândite în întreaga lume. Astfel, se spune că ar exista 439 de asemenea buncăre pe Terra, cel mai mare aflându-se la Sao Paolo (Brazilia). Acest buncăr poate găzdui aproximativ 5.000 de oameni, timp de 10 ani. Oamenii care vor ocupa acest buncăr au fost deja selectați și provin din cele mai bogate și mai puternice cercuri din întreaga lume. Buncărele sunt descrise ca fiind incredibil de luxoase și comparabile cu un hotel de cinci stele.

* Aceste buncăre au fost folosite în trecut pentru protecția membrilor importanți. Bolşevicul Leon Troțki a fost protejat în interiorul unuia dintre buncăre, după ce a fost exilat din Uniunea Sovietică, după moartea lui Lenin. Însă, duşmanul său de moarte, Stalin, i-a convins pe cei din organizaţia Illuminati să nu-l mai protejeze pe Troţki, astfel încât acesta din urmă a fost ucis de agenții ruşi de informații.

* Alte buncăre conțin roboți care sunt proiectați și pregătiți să fie folosiţi ca şi forță de muncă în cazul în care nu au mai rămas suficiente ființe umane care să fie folosite, atunci când planul de control al populației va fi pus în stăpânire.

* Influența Illuminati s-a răspândit în întreaga lume, şi doar câteva țări (cum ar fi China) au rămas relativ imune la influența lor.


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal