În interiorul unui mall din Dubai apar reprezentate mai multe fiinţe, cu capetele în jos, ce coboară din cer! Un nou simbolism ocult marca Illuminati…


Dubai mall 1Avansam ipoteza în articolul acesta din 2014 (Dubai, oraşul construit de Illuminati! Aici se găseşte cea mai înaltă clădire din lume – un adevărat Turn Babel! Totul e o “jertfă” adusă zeului-Soare al Illuminati, Horus!), că oraşul Dubai ar fi un oraş construit de Illuminati. De exemplu, în interiorul celei mai mari clădiri din lume, Burj Khalifa, se găsesc tot felul de simboluri păgâne, Illuminati – piramida, ochiul lui Horus etc. – ceea ce ne duce la ideea că scopul acestei construcţii este altul. Aşa cum unii au observat foarte bine, Burj Khalifa parcă vrea să aducă un omagiu “Turnului Babel” din Biblie, un turn extrem de înalt construit de maleficul rege Nimrod, pentru a-l sfida pe Dumnezeu.

Mai spuneam atunci următoarele: Illuminati a fost construit acest oraş. De ce? Illuminati utilizează simbolismul, numerologia și arhitectura ca mijloace de comunicaţii. Multe din clădirile din Dubai se bazează pe liniile de forţă magnetică şi vortexurile de energie, iar o mare parte din zgârâie-norii din Dubai sunt o jertfă adusă zeului-soare, Horus, pe care Illuminati îl văd ca pe un “dumnezeu”. Şi există numeroase alte clădiri care sunt construite în onoarea altor zei egipteni și babilonieni”.

Zilele acestea mă uitam la un „hyperlapse” (adică un videoclip cu zeci de mii de poze) pe YouTube despre oraşul Dubai. Acest hyperlapse este realizat de un artist rus (sau ucrainean!?), pe nume Kirill Neiezhmakov, un artist fotograf desăvârşit, care are nişte producţii fantastice. Pentru a realiza acest videoclip, Kirill a avut nevoie de câteva aprobări speciale de la autorităţile din Dubai, pentru a fotografia din turnul Burj Khalifa, dar şi din mall-urile din acest oraş.

Dubai mall 2

De la secvenţa 1:55 a videoclipului şi până la 1:58, sunt prezentate mai multe cadre din interiorul unui mall din Dubai (nu ştiu care), în care pe un fundal se poate observa o construcţie arhitecturală bizară. Nişte fiinţe, ce seamănă cu nişte oameni, atârnă cu capetele în jos şi cu braţele înainte, de parcă ar cădea de undeva din cer. Imediat mi-am dat seama de simbolismul acestei „opere de artă”: pur şi simplu se face referire la „îngerii căzuţi” din Biblie, cei care l-au înfruntat pe Dumnezeu şi care, din îngeri sau transformat în demoni. Desigur, o să existe „specialişti” care o să spună că e simbolizează altceva, dar lucrurile acestea nu mă pot păcăli; de ani întregi studiez simbolurile şi semnificaţia lor în toată istoria omenirii. Aşadar, acest monument nu poate fi altceva decât un nou omagiu ocult adus Satanei, adevăratul „stăpân” al forţelor Illuminati…

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO