Vechile piramide mexicane au încorporate în ele mineral de mică, ce este folosit de industria electronică modernă! Dovada că constructorii antici puteau folosi piramidele la generarea de electricitate wireless!


piramide mexicaneÎn Teotihuacan (Mexic) se găseşte o aşezare extraordinară din punct de vedere arheologic, care i-a uimit pe cercetători. Aici au fost descoperite acum peste 100 de ani, 3 piramide faimoase, care se aseamănă foarte mult (din punct de vedere structural) cu piramidele egiptene de pe platoul Gizeh.

Întocmai ca la Gizeh, la Teotihuacan au fost construite trei piramide principale: Piramida/Templu a lui Quetzalcoatl, Piramida Soarelui şi Piramida Lunii. Întocmai ca la Gizeh, planul sitului nu e simetric, aşa cum ar fi fost de aşteptat, ci implică două construcţii în aliniere directă una faţă de cealaltă, în timp ce a treia pare să fi fost deviată în mod deliberat într-o parte. În fine, la Gizeh, vârful Marii Piramide şi cel al Piramidei lui Kefren sunt la acelaşi nivel, chiar dacă prima este o construcţie mai înaltă decât a doua. În mod asemănător, la Teotihuacan vârfurile Piramidelor Soarelui şi Lunii sunt la acelaşi nivel, deşi cea dintâi e mai înaltă. În ambele cazuri, motivul este acelaşi: Marea Piramidă a fost clădită pe un teren mai jos decât Piramida lui Kefren, iar Piramida Soarelui se află pe un teren mai jos decât Piramida Lunii.

Dar, Teotihuacan nu e un loc faimos doar pentru piramide, ci şi pentru vechiul oraş, cu celebra „Stradă a Morţilor”, de exemplu. Însă, ce-i mai interesant e faptul că la Teotihuacan, străvechii şi misterioşii constructori au folosit mica, un mineral din grupa silicaţilor. În mod categoric, mica n-a fost încorporată în acele construcţii având doar scop decorativ, ci într-un alt scop.

Mica este stabilă atunci când este expusă la electricitate, lumină, umiditate și temperaturi extreme. Are proprietăți electrice superioare ca şi izolator și poate suporta un câmp electrostatic, în timp ce disipează energia minimă sub forma de căldură. Mica poate fi împărțită în foi foarte subțiri (0,025 mm la 0,125 mm sau mai subţiri), menținând în același timp proprietățile sale electrice; ea este stabilă termic la 500° C. Moscovitulprincipala utilizare a mineralului de mică în industria electrică, este utilizat în condensatoare, fiind ideal pentru înaltă frecvență și frecvențele radio. Mica flogopită rămâne stabilă la temperaturi mai ridicate (până la 900° C) și se folosește în aplicații în care este necesară o combinație de stabilitate la înaltă căldură și de proprietăți electrice

Aşadar, la ce folosea mica din piramidele mexicane? Nu cumva pentru o antică tehnologie sofisticată, care era capabilă să producă şi să distribuie electricitate, chiar sub formă „wireless”? Într-un articol din 2013 (Vechile piramide egiptene produceau electricitate wireless! De aici s-a inspirat marele savant Tesla?), presupuneam, la fel, că piramidele egiptene puteau produce electricitate wireless. Dacă aceste informaţii s-ar lega între ele, am putea ajunge la concluzia şocantă că vechile piramide din întreaga lume foloseau tehnologii extrem de avansate, şi nu au fost construite doar pentru a satisface capriciile unor conducători.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO