Un fost membru iezuit al Serviciului de Informaţii al Vaticanului spune că de 60 de ani Biserica Catolică şi papa lucrează cu o rasă de „extratereştri nordici”, care au devenit creştini! Incredibil!


papa si extraterestruÎn iulie 2013, scriam acest articol „Un iezuit se destăinuie: Vaticanul are în locaţia HAARP din Alaska un radiotelescop secret! Cu ajutorul său, s-a descoperit o planetă gigantică, pe care se află o rasă extraterestră războinică!„, în care era vorba despre interviul dat de un iezuit, fost membru al Serviciului de Informaţii al Vaticanului; acesta dezvăluia faptul că Vaticanul ar fi descoperit cu ajutorul unui telescop din Alaska prezenţa unei planete gigantice pe care s-ar afla o rasă războinică de extratereştri.

Astăzi, vă voi prezenta alte fragmente din acel interviu exploziv acordat de iezuit:

Reporter: Cum aţi devenit membru al Serviciului de Informaţii al Vaticanului (Servizio Informazioni del Vaticano – S.I.V.)?

Iezuit: S.I.V. este compus din diferite elemente, toate fiind conectate Bisericii. El este alcătuit din Directorat, din preoţi (marea majoritate fiind iezuiţi). În total sunt circa 100 de membri. S.I.V. îşi ia informaţiile de la diferite zone şi instituţii, toate fiind legate de Biserică (asociaţii umanitare, grupuri politice apropiate de Sf.Scaun, etc.).

Reporter: Cum a fost creat S.I.V. şi de cât timp este activ?

Iezuit: Structura este top-secret, dar vă pot spune că ea este organizată în maniera altor servicii secrete, ca KGB, CIA sau MI-6. Nu are un sediu oficial, iar locaţia pentru reuniuni este schimbată tot timpul. Din punct de vedere cronologic, scânteia care a creat această organizaţie a fost un eveniment ce a avut loc în SUA în februarie 1954. Acesta s-a întâmplat la Baza Aeriană Edwards din California, acolo unde o delegaţie de extratereştri s-a întâlnit cu preşedintele american de atunci, Dwight D. Eisenhower; atunci a participat şi episcopul catolic de Los Angeles, James Francis McIntyre.

Întâlnirea a fost filmată de militari, cu 3 camere de filmat de 16 mm, plasate în trei poziţii diferite; şi asta pentru că fiecare operator de filmat trebuia să schimbe filmul la fiecare 3 minute (întrucât motorul electric al camerelor nu funcţiona în prezenţa extratereştrilor). În total, s-au realizat 20 de minute de film, în 7 role de film, fiecare din ele având 30 de metri lungime. La sfârşitul întâlnirii, fiecare membru al delegaţiei pământene a ajurat că ceea ce a văzut acolo nu va fi dezvăluit nimănui. Nu mă întrebaţi despre film, pentru că cred că ştiţi deja răspunsul.

Oricum, câteva zile mai târziu, episcopul McIntyre, probabil dezamăgit că a trebuit să jure pentru a păstra secretul, a plecat să se întâlnească cu papa Pius al XII-lea, pentru a-i dezvălui evenimentul incredibil. Papa, după ce a primit aceste informaţii incredibile, a hotărât să creeze un departament de informaţii secrete, cu o structură similară serviciilor secrete militare, ce avea ca scop adunarea tuturor informaţiilor despre extratereştrii care s-au întâlnit cu preşedintele american.

Reporter: Un preot catolic, Padre Pio, vorbea despre existenţa altor creaturi ce se află în alte lumi şi care au obţinut un statut evolutiv mai înalt, pentru că erau fără păcat. E adevărat?

Iezuit: Fără îndoială, dar aceste fiinţe la care vă referiţi trăiesc într-un alt plan dimensional, nefiind îngeri în adevăratul sens al cuvântului. S.I.V.-ul a fost la un moment dat contactat de altă specie de extratereştri, de origine nordică, cu intenţii benefice, care ne-au avertizat să nu avem încredere în rasa extraterestră cu care s-a întâlnit preşedintele american. Aceşti „extratereştri nordici” sunt mai evoluaţi din punct de vedere tehnologic şi spiritual. Ei ne-au destăinuit că au găsit în Biserica Catolică, mai precis în mesajul lui Hristos, prezenţa pură a lui Dumnezeu şi s-au oferit să coopereze cu noi pentru binele umanităţii. Acest lucru l-a convins pe papa Pius al XII-lea să colaboreze cu „extratereştrii nordici”, pe care îi considera ca fiind convertiţi în mod autentic la religia creştină. Papa şi-a dat seama că Biserica trebuie să comunice mesajul ei şi către alte fiinţe din alte lumi. În plus, aceşti extratereştri erau hotărîţi să asiste Biserica din Roma în toate misiunile sale sociale şi politice internaţionale.

P.S. Uau! Incredibil! De aici eu deduc că toate mesajele transmise de Biserica Catolică întregii lumi pe diverse teme sunt influenţate şi de această rasă de extratereştri, mai evoluată spiritual şi tehnologic decât noi…


Lasă un comentariu