Mormântul şi statuia lui Bigfoot! A fost ucisă această creatură supraomenească în cea mai mare erupţie vulcanică din Statele Unite?


statuia lui BigfootExact acum 35 de ani, Muntele St. Helens (statul Washington, SUA) a erupt, aruncând aproape o milă cub de cenușă și bolovani în atmosferă şi producând peste 1 miliard de dolari daune. Această erupţie rămâne cea mai mortală și mai distructivă activitate vulcanică din istoria recentă a Statelor Unite, întrucât a provocat 57 de victime omeneşti. Unii l-ar mai adăuga la lista de victime şi pe… celebrul Bigfoot (o pretinsă creatură gigantică, asemănătoare omului, care ar trăi prin păduri)!

Erupția masivă a muntelui St. Helens a cauzat revărsarea unei cantităţi masive de noroi și nămol, care, venind cu viteză de peste 100 km/h, au distrus totul în calea lor. O casă care se afla în zonă a fost îngropată la jumătate… Proprietarii au lăsat aşa casa, acum ea devenind principala atracţie turistică din zonă (vedeţi fotografia de la finalul articolului).

Dar, cel mai curios şi mai bizar lucru din zonă nu este casa despre care am vorbit mai sus, ci mormântul lui Bigfoot! Înainte de erupţia vulcanică, întreaga zonă era bântuită de monstrul din pădure, localnicii semnalând de mai multe ori prezenţa sa. După erupţia vulcanică din 1980, Bigfoot a dispărut din scenă, de aici trăgându-se concluzia că vulcanul a ucis creatura. Aşa că în zonă a apărut o imensă statuie a bestiei, considerată a fi una dintre cele mai mari statui ale lui Bigfoot din lume, marcându-se astfel şi mormântul său.

Americanii ăştia… numai ei erau în stare să-i facă lui Bigfoot şi statuie şi mormânt!

casa ingropata noroi

statuia lui Bigfoot 1

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock