O femeie a putut călători în interiorul corpului fizic cu propriul său corp astral! Iar acolo a găsit ceva şocant, confirmat de doctori!

  •  
  •  
  •  
  •  

corp astral 11Probabil ca toţi aţi auzit până acum de călătoria astrală. Pentru unii dintre voi, ideea călătoriei astrale pare a fi una nebunească. Dar, călătoriile astrale au fost practicate de-a lungul istoriei, şi există mii de documente şi experimente ştiinţifice care demonstrează faptul că această călătorie astrală este una reală. Oamenilor le e frică de călătoria astrală, întrucât poate apărea “paralizia somnului” (o consecinţă a călătoriei astrale).

De asemenea, există unii care cred că toate călătoriile astrale sunt malefice si sataniste (ceea ce e total greşit!). Chiar în Biblie se vorbeşte despre călătoriile astrale: “Mai înainte ca să se rupă funia de argint si să se spargă vasul de aur şi să se strice ulciorul la izvor şi să se sfărâme roata fântânii, şi ca pulberea să se întoarcă în pământ cum a fost, iar sufletul să se întoarcă la Dumnezeu, Care l-a dat.” (Ecclesiastul 12:6-7). Pasajul biblic de mai sus vorbeşte de ceea ce se întâmplă atunci când murim. “Funia de argint” reprezintă cordonul de argint, adică legătura dintre corpul fizic si corpul astral. Atunci când acest cordon se rupe definitiv, omul moare. “Vasul de aur” este cea de a 7-a chakra, adică energia principală a trupului.

Profesorul Cesare Lambroso a supus o femeie unui experiment, femeie care afirma că spiritul ei peregrinează nu numai în locuri îndepărtate, ci chiar şi prin propriul ei corp. Cu această ocazie, ea a observat în intestinele ei 33 de viermi a căror prezenţă nu a putut-o confirma nicio metodă de investigare. Întrucît persoana în cauză a insistat până în pânzele albe să fie operată, dorinţa aceasta în cele din urmă i-a fost satisfăcută – şi operaţia a dat la iveală exact 33 de viermi.

Dacă am vrea să exprimăm statistic şansa întâmplătoare a unei asemenea precizii, am obţine o probabilitate de unu la un număr cu mai multe zerouri decît ar încăpea pe toate paginile acestui site…


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu

Adblock Detectat

Intretinerea acestui site este una costisitoare. Singurele venituri care ne sustin activitatea sunt din publicitatea on-line. Browserul dvs. are instalat un ad-blocker care nu permite afisarea acestora. Pentru citirea articolului, va rugam sa dezactivati modulul Adblock (whitelist / Pause on this site). Va multumim pentru intelegere!

Refresh Page