O femeie a putut călători în interiorul corpului fizic cu propriul său corp astral! Iar acolo a găsit ceva şocant, confirmat de doctori!


corp astral 11Probabil ca toţi aţi auzit până acum de călătoria astrală. Pentru unii dintre voi, ideea călătoriei astrale pare a fi una nebunească. Dar, călătoriile astrale au fost practicate de-a lungul istoriei, şi există mii de documente şi experimente ştiinţifice care demonstrează faptul că această călătorie astrală este una reală. Oamenilor le e frică de călătoria astrală, întrucât poate apărea “paralizia somnului” (o consecinţă a călătoriei astrale).

De asemenea, există unii care cred că toate călătoriile astrale sunt malefice si sataniste (ceea ce e total greşit!). Chiar în Biblie se vorbeşte despre călătoriile astrale: “Mai înainte ca să se rupă funia de argint si să se spargă vasul de aur şi să se strice ulciorul la izvor şi să se sfărâme roata fântânii, şi ca pulberea să se întoarcă în pământ cum a fost, iar sufletul să se întoarcă la Dumnezeu, Care l-a dat.” (Ecclesiastul 12:6-7). Pasajul biblic de mai sus vorbeşte de ceea ce se întâmplă atunci când murim. “Funia de argint” reprezintă cordonul de argint, adică legătura dintre corpul fizic si corpul astral. Atunci când acest cordon se rupe definitiv, omul moare. “Vasul de aur” este cea de a 7-a chakra, adică energia principală a trupului.

Profesorul Cesare Lambroso a supus o femeie unui experiment, femeie care afirma că spiritul ei peregrinează nu numai în locuri îndepărtate, ci chiar şi prin propriul ei corp. Cu această ocazie, ea a observat în intestinele ei 33 de viermi a căror prezenţă nu a putut-o confirma nicio metodă de investigare. Întrucît persoana în cauză a insistat până în pânzele albe să fie operată, dorinţa aceasta în cele din urmă i-a fost satisfăcută – şi operaţia a dat la iveală exact 33 de viermi.

Dacă am vrea să exprimăm statistic şansa întâmplătoare a unei asemenea precizii, am obţine o probabilitate de unu la un număr cu mai multe zerouri decît ar încăpea pe toate paginile acestui site…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO