Încă un presupus „călător în timp”: Alexander Smith pretinde că a călătorit în viitor, în anul 2118, fiind plătit de CIA


Un presupus „călător în timp”, care pretinde că a lucrat pentru CIA, îşi dezvăluie secretele într-un nou videoclip postat pe Internet. Presupusul „călător în timp” se numeşte Alexander Smith şi susține că a ajuns să vadă viaţa de pe Terra din anul 2118, adică peste 100 de ani.

Potrivit domnului Smith, CIA l-a plătit cu foarte mulți bani pentru a testa tehnologia futuristă. De aceea, el nu a avut nevoie să joace la Loterie, pentru a obţine mulţi bani, cunoscând rezultatele de dinainte. Totuşi, dacă ar face acest lucru şi ar trişa sistemul, acest lucru ar fi dezastruos pentru viitorul umanităţii.

Cât priveşte celelalte ameninţări din viitor, domnul Smith ne dezvăluie: „Există multe amenințări pentru rasa umană. Cea mai mare amenințare la adresa umanității, așa cum o știm, este încălzirea globală, creșterea nivelului mării, precum și creșterea CO2 în atmosfera noastră. Trebuie să luăm măsuri acum pentru a combate încălzirea globală.”

Au existat mai mulți oameni care au pretins că sunt „călători în timp”. Într-unul din cazuri, într-un videoclip postat pe canalul YouTube ApexTV, un bărbat pe nume Edward a descris modul în care a ajuns să fie un „călător în timp” în timp ce stătea într-un parc. Edward susținea că a fost implicat într-un experiment extrem de secret în anul 2004, care i-a permis să viziteze viitorul. În interviu, Edward scoate o fotografie din sacoul său, despre care spune că e din viitor, peste 3.000 de ani. Fotografia prezintă oraşul Los Angeles sub ape, susține Edward. Bărbatul a mai pretins, de asemenea, că a vorbit cu oameni care trăiau în anul 5000.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): express.co.uk


Lasă un comentariu