Nori ciudaţi cad pur şi simplu din cer în Maroc! Ce este asta? O nouă dovadă că se practică manipularea vremii?


nori ciudati MarocÎn fiecare zi citesc pe site-urile de mistere şi fenomene paranormale din întreaga lume tot felul de evenimente sau fenomene ciudate, cărora cu greu am putea să le găsim o explicaţie. La unele fenomene s-ar putea să găsim explicaţie, însă aceasta ţine de o teorie a conspiraţiei, respinsă de oficialităţi.

Un fenomen foarte ciudat a avut loc în regiunea Doukkala din Maroc. Pe 4 februarie 2016 (deci, foarte recent), un grup de cetățeni au fost martorii momentului în care pur şi simplu nişte nori ciudaţi au căzut la pământ. Şi nu, acţiunea nu se defăşura pe un vârf de munte sau la o înălţime mare, unde asemenea fenomene sunt oarecum obişnuite. Şi nu era vorba nici de ceaţă.

Şi mai interesant îl reprezintă faptul că fenomenul rar a avut loc la câteva zile după ce sunete ciudate s-au auzit în alte regiuni ale Marocului.

Însă, norii pur şi simplu nu coboară brusc de pe cer şi se aruncă pe pământ! De aceea, meteorologii spun că norii de la Doukkala ar fi doar o spumă artificială. Ei bine, dacă ar fi să-i credem pe meteorologi, acest lucru ar constitui încă o dovadă că geoingineria şi manipularea vremii există!

nori ciudati Maroc 2

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO