Jocul ciudat al liniilor de foc misterioase: în România au fost văzute, „aterizând” şi „decolând” două linii de foc verticale, în mai multe locaţii! Ce se întâmplă?


linii de focMai mulţi cititori îmi trimit mai multe informaţii interesante pe care le-am sintetizat şi a ieşit ceva foarte interesant. Mai întâi, primul cititor de pe Facebook, Ionuţ, îmi trimite un link către ziarulderoman.ro:

„Utilizatori din Roman ai reţelei de socializare Facebook au postat, joi seară, mai multe imagini şi filmuleţe în care se poate vedea cum două „mingi de foc” au coborât din cer, cei mai mulţi considerând că este vorba de meteoriţi. Imaginile surprinse de internauţi, în jurul orelor 20, arată două corpuri incandescente, surprinse în timp ce se îndreptau spre pământ, în zona Podului de Fier. Unii au spus că au văzut momentul în care s-ar fi produs întâi o explozie a obiectului, după care acesta s-ar fi dezintegrat în cele două părţi incandescente. Pe Facebook s-au făcut speculaţii asupra unei explozii a unui avion, ceea ce nu s-a confirmat până la acest moment.

Purtătorul de cuvânt al Forțelor Aeriene Române din cadrul MApN ne-a declarat faptul că instituția pe care o reprezintă nu ne poate oferi o explicație oficială asupra fenomenului, pentru că nu are atribuții în acest sens, dar ne-a confirmat faptul că sub nicio formă nu se pune problema existenței vreunui avion care să fi avut probleme și să se fi dezintegrat în aer. Purtătorul de cuvânt al Agenției Spațiale Române, Oana Sandu, ne-a explicat faptul că o explicație asupra celor două corpuri care s-au prăbușit în zona Romanului poate fi oferită de cei de la ESA sau NASA”.

mingi-de-foc-deasupra-romanului-02

Titlul celor de la ziarulderoman.ro mi se pare greşit. Care „mingi de foc”? Mie ălea mi se par mai degrabă a fi „linii de foc” verticale.

Un alt cititor de pe Facebook, Alexandru, îmi prezintă şi el mai multe fotografii făcute de către nişte utilizatori Facebook din Iaşi, în care se văd aceleaşi „linii de foc” verticale. Asta înseamnă că nu poate fi vorba de vreun avion, din moment ce „liniile de foc” au fost văzute în acelaşi timp, din două locaţii îndepărtate, aflate la circa 100 km distanţă între ele.

linii de foc 1

linii de foc 2

M-aş fi gândit că ar putea fi vorba de un meteorit, care s-a despărţit în două, şi care a intrat în atmosfera Pământului, arzând, numai că un alt mesaj pe Facebook, primit de la alt cititor din Baia Mare, m-a pus pe gânduri. Citez din mesajul domnului Viorel:

„Azi dimineaţă am văzut pe cer cred două rachete….”decolând”; nu cred că au fost avioane, pentru că atunci când s-au înălţat spre cer erau în poziţie perfect verticală. Abia când au ajuns sus de tot au început să se încline uşor, asta s-a întâmplat în jurul orei 6:30 dimineaţa. Au fost vizibile din oraşul Baia Mare. Sunt curios ţi-a mai scris cineva despre ele??? Poze nu am făcut, pentru că eram la alergat şi nu duc telefonul cu mine….dar a fost zic eu ceva ciudat…”

Interesant, nu? Deci, să rezum:

* Ieri seară, 1 septembrie 2016, au fost observate două linii de foc verticale, în zona Roman-Iaşi. Poziţia loc verticală e oarecum ciudată, pentru că de obicei meteoriţii cad pe Pământ şi se aprind într-o poziţie oarecum oblică.

* Azi dimineaţă, 2 septembrie 2016, la capătul celălalt al ţării, în Baia Mare, au fost observate două linii de foc verticale (două „rachete”) care au decolat, înălţându-se la cer.

Ca şi cum două obiecte necunoscute au aterizat ieri, undeva în România, iar azi dimineaţă au plecat înapoi. Desigur, aceasta e doar o speculaţie şi s-ar putea ca între cele două evenimente să nu existe nicio legătură. Dar, dacă există?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO