O fată de 12 ani levitează deasupra patului, iar un băieţel de 9 ani se plimbă pe tavanul unui spital! Demonii din iad sunt din ce în ce mai prezenţi pe Pământ!


copil levitatieDacă o să vă vină să credeţi sau nu, depinde doar de voi. Însă doresc să vă precizez faptul (încă de la bun început) că poza de la începutul acestui articol nu face parte din povestire (pentru a nu face tot felul de supoziţii, că ar fi „fake” sau altceva…) Ştirea este de pe site-ul Daily News.com şi prezintă nişte relatări înfricoşătoare ale unor locuitori din localitatea Gary (statul Indiana, SUA): e vorba de o fată de 12 ani care ar levita deasupra patului şi un băieţel de 9 ani care s-ar plimba pe tavanul unui spital! Deşi unii ar putea spune că totul e o înscenare, totuşi trebuie să ţinem cont de faptul că martorii sunt destul de credibili: e vorba de un poliţist local, dar şi de personalul medical din spitalul respectiv.

Latoya Ammons, mamă a trei copii, susţine că familia sa a devenit posedată de demoni după ce s-a mutat într-o casă închiriată din localitatea Gary. Mai întâi, femeiea susţine că a auzit în acea casă bântuită scârţâieli ciudate de uşi, iar mai târziu a observat prin casă urme de paşi lăsate de un spectru invizibil. Mai târziu, lucrurile au devenit aproape violente în familia Ammons. Pe 10 februarie 2012, la 4 luni după ce s-a mutat în casa închiriată, femeia a văzut-o pe fiica sa de 12 ani levitând deasupra patului! După ce fata şi-a recăpătat conştiinţa, ea spune că nu-şi aminteşte nimic din ceea ce s-a întâmplat.

Apoi, în casă au fost aduşi doi clarvăzători care să explice de ce se întâmplă aceste lucruri. Cei doi le-au spus femeii că în casă se află mai mult de 200 de demoni; preotul de la biserica din localitate au recomandat miruirea mâinilor şi picioarelor copiilor lui Ammons, precum şi ungerea unor cruci pe frunţile lor, ca formă de protecţie. De asemenea, mama înfricoşată a creat un altar în subsolul casei, cu o lumânare albă şi o statuie a Fecioarei Maria, a lui Iosif şi a lui Iisus Hristos.

În ciuda acestor măsuri de protecţie, lucrurile nu s-au încheiat. Într-o zi, femeia îşi găsi băieţelul de 7 ani, în dulap, care vorbea cu o persoană necunoscută, pe care doar el îl putea vedea. Fata de 12 ani a familiei a fost lovită în cap de un spectru invizibil şi a relatat mamei sale că, uneori, se simţea sugrumată de o forţă invizibilă!

Pe 19 aprilie 2012, copiii familiei Ammons au fost consultaţi de un medic, Dr. Geoffrey Onyeukwu. Acesta a declarat în 20 de ani nu a văzut niciodată aşa ceva şi că s-a speriat de moarte de ceea ce a văzut. În timp ce-i consulta, pur şi simplu unul din băieţi începu să-l blesteme pe doctor cu o voce demonică. Apoi, cei doi băieţi au leşinat şi au ajuns la spital. Comportamentul copiilor a fost atât de neobişnuit şi de inexplicabil, încât doctorilor le-a fost frică că mama lor suferea de o boală psihică şi că îi îndemna pe copii să se comporte atât de bizar. Însă, femeia a fost consultată de un psihiatru, care a găsit-o ca fiind normală.

Bunica copiilor s-a dus la spital şi, deodată, în timp ce se afla în salonul spitalului, a observat cum nepotul ei de 9 ani s-a urcat pe tavan şi se plimba fără probleme, având capul în jos şi picioarele pe tavan!! O imagine incredibilă! Acest lucru a fost confirmat de o asistentă care a declarat: „Băiatul se plimba pe tavan şi avea capul în jos la bunica sa. N-ar fi putut să facă asta.”

Oare ce se întâmplă? Se împlinesc profeţiile biblice care spun că în zilele cele din urmă demonii malefici vor fi eliberaţi în lume şi se manifestă în oameni? De ce evenimentele demonice sunt din ce în ce mai dese în ultima perioadă?

 


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock