Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

În Africa Centrală a fost descoperit un cimitir de extratereştri giganţi

184

blankO echipă de antropologi a găsit un cimitir misterios în jungla din apropierea oraşului Kigali Rwanda (Africa Centrală). Rămăşiţele aparţin unor creaturi gigantice care seamănă cu oamenii. Iar şeful antropologilor crede că vizitatorii ar putea proveni de pe o altă planetă, murind într-o catastrofă, deşi n-au fost găsite rămăşiţele vreunei nave spaţiale! Probabil că aceste creaturi au murit datorită unui virus terestru faţă de care n-aveau imunitate.

Conform oamenilor de ştiinţă, creaturile au fost îngropate în urmă cu cel puţin 500 de ani. Prima dată, s-a crezut că scheletele provin din rămăşiţele unor vechi aşezări omeneşti, dar în apropiere n-au fost găsite semne de viaţă umană.

Cele 40 de morminte comune au în ele circa 200 de schelete, toate prezervate perfect. Creaturile erau înalte, având cel puţin 2,10 metri, iar capetele lor erau disproporţionat de mari. Şi mai ciudat e faptul că aceste creaturi nu aveau nici gură, nici nas şi nici ochi!

Dar, această descoperire nu e prima de genul acesta. În vara anului 1937, un grup de oameni de ştiinţă chinezi, condus de profesorul Chi Putei, a studiat peşterile din Munţii Bayan-Kara-Ula. Înăuntrul acestor peşteri, ei au găsit schelete având capul excesiv de mare şi trupuri extrem de firave. În apropierea scheletelor au fost găsite 176 roţi de piatră, în centrul fiecărei roţi aflându-se câte o spirală. În plus, pe pereţii peşterilor putem găsi imagini pictate cu Soarele, Luna şi stelele şi mici puncte care se apropie de munţi şi de suprafaţa pământului. Experţii au fost uimiţi de această descoperire, până când un profesor de la Universitatea din Beijing a descifrat câteva din inscripţiile misterioase. Astfel, se pare că în urmă cu 12.000 de ani, unele obiecte zburătoare s-au prăbuşit în aceşti munţi, iar extratereştrii care se aflau în interiorul lor şi-au găsit sfârşitul în aceste peşteri.

Totuşi, teoria extratereştrilor nu e doar unica. Conform unor cercetători, toate aceste schelete “extraterestre” ar aparţine, de fapt, tot oamenilor, care au trăit odată pe Pământ, dar, dintr-un anumit motiv, rasa lor s-a stins.

Sursa: Archaelogy Daily

Orgoni Crystal