Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Un orăşel din Austria a fost invadat de fantome oribile ce apăreau pe oglinzile oamenilor şi pe alte suprafeţe lucioase!

159

blankÎn urmă nu cu mulţi ani, timp de o săptămână, suprafeţele reflectante din orăşelul austriac Ruschdorf au “găzduit”… fantome. “La început am fost terorizaţi – declara primarul Kurt Vogel. Intrai în cameră, aprindeai lumina şi vedeai în oglindă o siluetă în spatele tău, fixându-te cu o figură sinistră! Te întorceai şi vedeai că eşti singur în cameră – dar nu şi în oglindă… Şi asta în toate oglinzile din oraş, de la cele mari, la cele din trusele de farduri”.

La rândul lui, profesorul de matematică Dietmar Krogerberg mărturisea unui reporter: “Dacă te uitai atent, se distingea silueta spectrală a unui bărbat voinic, bărbos, cu dinţii stricaţi sau poate colţi de vampir, cu gheare la degete şi îmbrăcat cu un soi de uniformă soldăţească. Unii susţin că l-au văzut cu o sabie în mână, dar eu personal n-am zărit decât spectrul acela, sinistru, e drept, dar inofensiv”.

Speriaţi, unii din cetăţenii Ruschhdorf-ului şi-au acoperit oglinzile din casă, mulţi chiar le-au spart, pentru a descoperi după aceea, şi mai îngroziţi, că fantoma reapărea în vitrine, pe suprafeţele baltoacelor sau pe capacele nichelate ale roţilor de automobil.

Cea mai impresionantă apariţie a fost aceea de pe faţa lacului Ruschsee, situat la marginea oraşului. Turiştii aflaţi pe dealul de lângă lac vedeau stupefiaţi cum pe suprafaţa de aproximativ un kilometru pătrat se ivea figura gigantică a stafiei. “Când vântul producea valuri, aveai impresia că faţa aceea hidoasa rânjeşte – relata un turist francez. O stafie de 1 km pătrat care voia să le înghită. Am făcut aproape 20 de fotografii, dar nu a ieşit nici una”.

Probabil că în liniştitul orăşel austriac s-au petrecut, timp de şapte zile, fenomene de psihoză colectivă cu elemente halucinatorii. Dar dacă nu a fost aşa? Parcă prea mulţi locuitori din Ruschdorf sunt gata să jure că ceea ce au văzut reprezintă o realitate, deşi misterioasă şi inexplicabilă.

Orgoni Crystal