Creaturi umanoide inteligente foarte mici, de 20 – 25 cm, au fost observate de mai mulţi martori! Cine sunt ele?


Un cercetător argentian din domeniul fenomenelor ufologice ne vorbeşte despre mai multe cazuri în care diverşi martori au observat creaturi umanoide extrem de mici, de circa 20-25 de centimetri! Trebuie să remarcăm că toate creaturile sunt antropomorfe: nu există vreo creatură cu un singur braț, de exemplu – toate au două brațe, două picioare, o coloană vertebrală, ochi, gură, etc.

Un prim caz a avut loc în anii 2000, într-un lan de porumb din vecinătatea localităţii Macachin, La Pampa (Argentina). Cazul a avut loc în plină zi; un lucrător în agricultură, în timp ce se apropia de un lan de porumb, ar fi văzut mai mulţi omuleți mici, de circa 20-25 de centimetri. Unii l-au crezut el, alții nu… Dar de ce martorul ar inventa o astfel de poveste?

Un alt caz este cel al unei fetiţe care în anul 1968, în timp ce se juca, a văzut într-o băltoacă de lângă tufişuri un omuleţ viu, nu mai mare de 20 de cm! După ce l-a luat, omuleţul i-a fost confiscat de tatăl prietenului ei de jocă, care era paznic.

Un al treilea caz este cel al profesorului Corrado, rudă cu profesorul Novilta din Puente del Inca. Cei doi au făcut o scurtă oprire după-amiaza de vară, să facă o fotografie și, după ce aceasta a fost developată, a reușit să vadă o siluetă umanoidă între 15 și 20 de centimetri; în spatele lui se afla un fel de dispozitiv, care ar fi putut fi chiar o navă spațială. Fotografia a devenit cunoscută în întreaga lume.

Un alt patrulea caz, cel mai interesant, a avut loc în Arias, în sud Cordoba. Un bărbat conducea o camionetă de-a lungul unui drum, dimineaţa. La doar câțiva metri în câmp văzu un dispozitiv de formă ovală, asemănător unui dom transparent. A apreciat că dispozitivul avea peste 2 metri în diametru. Bărbatul a oprit maşina şi s-a apropiat de obiect, pretinzând că a văzut 7 sau 8 ființe minuscule, de circa 30 de centimetri înălțime, care erau complet goi. Acest bărbat s-a întors la camioneta lui să ia un ciocan cu care să spargă cupola de sticlă. Și, când se ducea să ia ciocanul, a simțit cum se ridică obiectul în aer în spatele lui, care s-a ridicat din ce în ce mai sus, și apoi a dispărut. În urmă, el a lăsat un fum galben, ca sulful.

În Azul, un oraş din Argentina, în anul 1985 un cuplu a povestit că a văzut chiar lângă o canalizare un bărbat și o femeie, măsurând aproximativ 20 de centimetri, îmbrăcaţi în uniforme militare. Părul lor era castaniu deschis, aproape blond. Cuplu liliputian s-au ascuns într-una dintre găurile de drenaj. Se pare că creaturile minuscule au mai fost observate şi alte dăţi…

Şi, să trecem la un caz recent din 2021, în care o femeie a fotografiat cu ajutorul camerei foto de pe smartphone-ul ei o creatură umanoidă minusculă (vedeţi articolul complet pe wigantoday.net).

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO