Fostul preşedinte al Comisiei Europene ţine legătura cu extratereştrii de pe alte planete? A fost o greşeală de exprimare?


Între 2014 şi 2019, preşedinte al Comisiei Europene a fost Jean-Claude Juncker, fost prim-ministru luxemburghez. În anul 2016, el ţinea un discurs în cadrul Parlamentului European, un discurs halucinant prin ceea ce a dezvăluit (involuntar sau nu?). Acel discurs a făcut destul de multă vâlvă în mass-media, mulţi considerând că a fost pur şi simplu o greşeală în exprimare (din cauza oboselii / al consumului de alcool / al consumului de substanţe interzise?).

Iată ce spunea Jean-Claude Jucker atunci (într-un discurs ţinut în limba franceză): „Trebuie să fim conștienți de faptul că cei care ne urmăresc de departe sunt îngrijorați. Am văzut și am auzit că mulți lideri de pe alte planete sunt foarte îngrijorați pentru că pun întrebări cu privire la modul în care ce se va întâmpla cu Uniunea Europeană. Așa că trebuie să-i asigurăm atât pe europeni, cât și pe cei care ne urmăresc de departe”.

„Lideri de pe alte planete”!?  De pe care planete, domnule Jucker? Ţineţi legătura cu extratereştrii, voi, oficialii, iar nouă nu ne spuneţi?

Sursa: facebook.com


Lasă un comentariu