Este planeta noastră exploatată în secret de fiinţe de pe alte galaxii sau sisteme solare? De asta poluarea nebună de pe Terra?

 • 228
 •  
 •  
 •  
  228
  Shares

Unele lucruri care se întâmplă astăzi pe planetă nu au sens dacă privim la ele din perspectiva unei ființe umane obișnuite. De exemplu, uitați-vă la suma datoriei financiare acumulate în întreaga lume. Vorbim de trilioane și trilioane de dolari. Pare a fi total ciudat că oamenii ar putea datora atât de mulți bani altor ființe umane. Însă, aceste datorii ar avea mai mult sens dacă credem că creditorii noștri pot fi, de fapt, entități extraterestre sau din alte dimensiuni.

Luați în considerare, de asemenea, distrugerea pe scară largă a planetei. Proiectul de exploatare a petrolului din Athabasca (Alberta, Canada), este un efort atât de mare încât îl putem compara cu marile piramide de la Giza și cu Marele zid chinezesc. Sfârșitul Amazonului sau tragedia de la Fukushima – toate acestea par a fi fără sens. De ce oamenii să-şi distrugă propria planetă?

Însă, dacă am putea să ne gândim puţin mai mult şi să vedem că forțele motrice care stau la baza unei distrugeri atât de mari a planetei nu se află de aici, ci din alte părţi ale Universului, atunci totul pare că are o anumită logică.

Poate că Pământul nostru este folosit de entitățile din alte părţi ale galaxiei sau Universului pentru resursele sale, iar planeta este „terraformată” în mod activ, pentru a maximiza eficiența extragerii resurselor. Terraformarea este „procesul ipotetic de modificare în mod deliberat a atmosferei, temperaturii, topografiei unei planete, pentru ca aceasta să fie similară cu mediul de pe Pământ, astfel încât planeta să poată fi locuită cu forme de viaţă asemănătoare Pământului“. De fapt, termenul de „terraformare” nu este corect, pentru că procesul este invers, adică Terra este transformată pentru a arăta ca o exoplanetă îndepărtată.

Scriitorul V. Susan Ferguson se întreabă dacă nu cumva o rasă extraterestră se află deja aici, de milioane de ani, și dacă planeta nu este modificată pentru a fi mai favorabilă nevoilor lor. „Ei formează Pământul pentru a-l face potrivit milioanelor de specii hibride care se află acum aici. O planetă care a fost modificată încet din punct de vedere chimic, a fost făcută fizic mai densă, mai caldă, mai uscată și mai radioactivă. Nevoia de a construi centrale nucleare lângă țărmurile oceanelor, ca în cazul Fukushimei, arată o încercare de a crește radiațiile. Topirea Oceanului Arctic, a Groenlandei și a Antarcticii cauzează eliberarea de cantități mari de metan. Hibrizii extratereştri sunt imuni la cantități mari de radiații și metan”. Poate că de asta geoingineria (împrăştierea de chemtrails pe cer) este atât de răspândită?

Ar putea exista o civilizație extraterestră care să se folosească de această planetă, pentru un anumit scop pe care nu ni se poate permite să-l cunoaștem? Răspunsul la această întrebare încă nu-l cunoaştem şi e greu să-l aflăm vreodată…


 • 228
 •  
 •  
 •  
  228
  Shares

Lasă un comentariu