O femeie din Anglia povesteşte cu groază cum a fost răpită de 52 de ori de extratereştri!


O femeie în vârstă de 50 de ani, pe nume Paula (din Anglia), susținea în anul 2021 că a fost răpită de extratereștri, de 52 de ori în viața ei. Paula a spus că prima ei răpire a fost când avea 6 ani, când a fost pentru prima dată la bordul unui OZN. Afișând vânătăi pe braț, ea a explicat faptul că rănile reprezintă dovada că a fost răpită și, temându-se să nu fie considerată nebună, a tăcut toată viaţă despre incidentele petrecute. Femeia a spus că milioane de oameni au avut întâlniri similare, dar din acelaşi motiv ca al ei preferă să tacă.

Paula a împărtășit și câteva imagini cu OZN-uri pe care le-a capturat de la distanță și a spus că „nici măcar eu nu pot să cred uneori poveștile mele, așa că nu sunt surprinsă când alții nu mă cred pe mine”. Ea mărturiseşte că „Nu-mi dau seama când va avea loc răpirea. De foarte puține ori pot simți că ceva este pe cale să se întâmple, şi nu știu la ce să mă aștept, pentru că pur și simplu se întâmplă. Nu există niciun avertisment și nu pot simți că ceva se va întâmpla”.

Femeia povesteşte că, în prima ei răpire, a fost luată noaptea direct din pat, prin fereastra dormitorului ei. Paula a mai spus că încearcă din răsputeri să meargă mai departe și să-şi continue viața cât mai normal posibil, altfel s-ar putea să înnebunească gândindu-se la experiențele prin care a trecut.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): zeenews.india.com


Lasă un comentariu