Pot obiectele pur şi simplu să dispară din această lume şi „să alunece” în altă dimensiune?


Lumea e plină de evenimente ciudate, care nu pot primi nicio explicaţie. Iar un eveniment e acesta: lucrurile pot „aluneca” în alte dimensiuni şi să nu se mai întoarcă niciodată în lumea noastră. Vă povestesc în acest articol o relatare de pe un forum de paranormal:

„Totul a fost atât de ciudat. Am primit o jucărie de Star Wars în cutia poştală, gratuit, dintr-un anumit loc. Nu ştiu de unde a venit, probabil că a fost o promoţie sau ceva de genul acesta, dar ştiu că m-am bucurat când am primit-o.

Mă jucam cu ea şi mă aflam în camera de zi, într-o zonă deschisă. Apoi, am aruncat jucăria pe podea. M-am dus s-o iau și mi-am dat seama că ea nu se afla nicăieri. Am verificat jaluzelele după ușa glisantă, dar nu se afla acolo. Nu era nimic altceva în acea cameră… doar un spațiu deschis, şi totuşi jucăria dispăruse miraculos! Parcă ceva sau cineva o înghiţise!

Mă gândesc foarte mult la acest eveniment, pentru că a fost atât de ciudat că a putut să-mi dispară această jucărie, care nu a mai fost văzută niciodată de atunci. Dacă mai adaugăm şi faptul că ea a fost primită gratuit, prin poştă, de la cineva necunoscut, chiar că este o poveste ciudată”.

Voi aţi avut parte de aşa ceva în viaţa voastră? Pur şi simplu să vă dispară ceva din faţa ochilor şi acel lucru să nu-l mai găsiţi niciodată?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock