Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Terifiantul caz de ”întâlnire extraterestră” de la Saint-Jean-du-Gard: în jur, natura a încetat să mai trăiască


Franța este o țară care are foarte multe cazuri de OZN-uri înregistrate. O ”întâlnire extraterestră” din Franța, în Saint-Jean-du-Gard, de la începutul anilor ’70 este poate prea puțin cunoscută chiar și în cercurile ozenistice, chiar dacă este poate una dintre cele mai interesante.

În primele ore ale zilei de 9 august 1972, în jurul orei 2:30, în Saint-Jean-du-Gard, un cuplu căsătorit, ambii profesori, făceau camping, atunci când călătoria lor a luat o întorsătură dramatică și remarcabilă. Principalul martor s-a aventurat în afara cortului, după ce auzise un zgomot în apropiere.

În timp ce supraveghea împrejurimile, ea a observat o bilă albă de lumină în față, care era aproximativ de dimensiunea unei mașini. Cu cât o privea mai mult, cu atât a devenit mai perplexă, datorită strălucirii intense a bilei. În timp ce se uita la această priveliște din fața ei, ea a auzit ”pași ciudate” venind din spatele ei.

Ea a observat că o figură întunecată se îndrepta spre ea. Deși era întuneric, ea a putut observa câteva detalii, ca de exemplu un cap în formă de ovoid și doi ochi mari.

O frică morbidă bruscă s-a instalat peste femeie; această frică părea că i-a fost proiectată de către această figură ciudată, ca și cum ar fi fost într-o încercare de a o ”neutraliza”. Femeii i s-a părut că extraterestrul exercita o putere extraordinară asupra tuturor celor din jurul lui, chiar și natura părând moartă sau înghețată.

În acest moment, femeia s-a întors și s-a îndreptat spre cort, unde se afla soțul ei, Michel. Și apoi, ea a adormit imediat.

În dimineața următoare, cei doi excursioniști s-au întâlnit cu locuitorii din apropiere, pentru a descoperi dacă și alții au fost martorii unui asemenea eveniment.

Majoritatea nu a văzut sau auzit nimic ciudat, însă unul dintre localnici și-a amintit că a auzit ceva ciudat în noaptea precedentă, ca și cum cineva ar fi mers pe terasa casei sale. Interesant de reținut a fost faptul că proprietatea martorului nu se afla la mai mult de 100 de metri de cortul celor doi excursioniști.

Un investigator de fenomene paranormale, pe nume Guguen, a reușit după 2 ani s-o convingă pe femeia din cort ssă povestească încă o dată bizara noapte. Ea și-a amintit că, atunci când a simțit prima dată mișcarea în spatele ei, a crezut că ar fi putut fi soțul ei care a ieșit din cort. Ea a declarat că, deși nu a putut vedea detaliile figurii ciudate, și-a dat seama imediat că era vie.

Femeia a mai remarcat încă o dată cel mai intrigant fapt din această ”întâlnire de gradul III”, și anume atmosfera din jur – totul părând ca și cum natura ar fi încetat să trăiască. Ea a mai spus că nu a durat mai mult de 15 secunde până când s-a întors în cort, după ce a observat creatura misterioasă.

Soțul femeii, Michel, și-a amintit că era treaz în cort, când soția lui s-a repezit brusc, intrând înăuntru extrem de speriată. Ea i-a spus că a văzut ceva îngrozitor.

Când a fost întrebat de ce nu a ieșit afară să investigheze ce ar putea fi, bărbatul și-a amintit că pur și simplu nu a avut curajul să facă acest lucru, mai ales din cauza fricii enorme care se citea pe chipul soției sale. În schimb, amândoi au decis că cel mai bun lucru de făcut a fost să rămână exact acolo unde se aflau. Ei erau în mod deosebit de îngrijorați de faptul că orice mișcare bruscă pe care puteau să o facă ar fi putut fi interpretată ca o amenințare de către creatura umanoidă întunecată.

A doua zi, cei doi s-au aventurat în locul unde femeia a văzut figura ciudată în noaptea precedentă. Acolo se putea observa un petic de iarbă care fusese călcat.

Cazul a rămas și până în ziua de astăzi un mister complet. El este doar unul dintre multele cazuri de ”întâlniri extraterestre” care au avut loc în Franța la sfârșitul anilor 60 și începutul anilor 70.


Lasă un comentariu