Denunţătorul William M. Tompkins, care pretindea că a lucrat pentru Marina Americană, a dezvăluit că „Primii astronauţi care au ajuns pe Lună au fost şocaţi să vadă sute de reptilieni de 3 metri înălţime, care stăteau pe un crater”


Cu doar doi ani înainte de moartea sa (2017), denunţătorul William M. Tompkins a scris cartea „Selected by Extraterrestrials”, apărută în anul 2015, şi care încă poate fi găsită pe amazon.com. Tompkins a vorbit și a dezvăluit despre programele spațiale secrete, despre agendele extratereştrilor și despre guvernele ascunse. Potrivit lui William Tompkins, el a fost recrutat la o vârstă fragedă de Marina Americană datorită capacității sale precoce de a construi modele de nave extrem de precise. După ce a lucrat la North American Aviation și Northrop, a fost angajat de Douglas Aircraft Company în 1950. În interviuri precum Project Camelot și în cartea sa mai sus amintită, Tompkins a dezvăluit o mare parte din povestea sa.

Într-un interviu (vedeţi la finalul articolului un mic fragment pe forumul Reddit), William Tompkins a declarat că, atunci când primii astronauți au mers pe Lună, au fost șocați să descopere că Luna fusese deja ocupată de reptilieni. El a spus că reptilienii, înalţi de peste 3 metri, stăteau lângă nava lor avansată.

Tompkins: Stăteau pe marginea craterului Lunii. Nu stăteau pe el, ci pluteau deasupra lui. Erau sute de acești tipi reptilieni de 3 metri înălţime. Ei erau lângă vehiculele lor spaţiale, stând pe crater.

Intervievatorul: Și cum arătau?

Bill Tompkins: Erau creaturi de tip aligator, cu aspect urât. Aveau aceeași piele ca și șopârlele. Iar fețele lor aveau un aspect oribil. Dar apoi, ei au capacitatea de a se schimba și de a arăta ca oamenii. Toți o fac.

Potrivit lui Tompkins, multe specii extraterestre interacționează în prezent cu umanitatea, inclusiv reptilieni și nordici, care au o mare influență asupra lumii.

Bill Tompkins was in the control room when Neil Armstrong met the moon reptilians
byu/MartianXAshATwelve inStrangeEarth

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Un comentariu la „Denunţătorul William M. Tompkins, care pretindea că a lucrat pentru Marina Americană, a dezvăluit că „Primii astronauţi care au ajuns pe Lună au fost şocaţi să vadă sute de reptilieni de 3 metri înălţime, care stăteau pe un crater””

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO