Site de secrete, stiinta si metafizica

Cum a participat “fantoma vie” a unui politician la şedinţa Parlamentului

6 11

În primii ani ai secolului nostru, Sir Carne Rasche era un membru marcant al parlamentului britanic. Cu puţin timp înainte de vacanţa de Paşti din 1905, Rasche se afla ţintuit la pat de o gripă rebelă contactată pe fond de nevroză. Dorea foarte mult să participe la o şedinţă importantă a Camerei Comunelor, însă boala nu-i permitea acest lucru.

Totuşi, la şedinţa respectivă, colegii parlamentari i-au putut vedea “dublul” stând la locul său obişnuit, cu o figură aspră, rece şi întunecată, dar cu aparenţe foarte reale. Când unul din deputaţi, Gilbert Parker, s-a apropiat intenţionând să-l salute, “dublul” a dispărut brusc.

După şedinţă, acelaşi Parker, împreună cu un alt deputat, l-a vizitat acasă pe Rasche pentru a-l felicita că avusese tăria şi curajul să participe la şedinţă, deşi era bolnav. Spre uimirea lor, familia le-a spus că, în mod cert, Sir Carne Rasche nu se clintise din patul pe care zăcea bolnav.

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie