Au fost deschise portaluri pe Terra, care să ne ducă spre alte lumi sau dimensiuni?


Portalurile ocupă un loc proeminent în romanele fantastice, în mitologia antică și în cercetările științifice. Numeroase străvechi portaluri pot fi găsite peste tot pe glob; totuşi, unele din ele pot fi mai mult decât par. Duc ele către alte dimensiuni? Trebuiesc anumite condiţii îndeplinite pentru a ajunge printr-un astfel de portal într-o altă lume? Sau poate ele sunt utilizate pentru a ajunge în acelaşi spaţiu cosmic, dar pe alte planete din sistemul nostru solar sau exoplanete din galaxia noastră? Iată câteva din aceste portaluri.

1) Stonehenge. Stonehenge este un monument neolitic în Anglia, fiind format din patru cercuri concentrice construite din pietre. Mereu am fost intrigat de locurile în care ficțiunea se întâlnește cu realitatea. Stonehenge este unul dintre acele locuri – o creație despre care mulți cred că poate fi o mașină a timpului, un dispozitiv de vindecare sau chiar o poartă către un univers extraterestru.

Stând în fața Stonehenge-ului, putem vedea de ce atât de mulți oameni cred că ar putea fi un portal. Structura sa este poziționată la convergența a 14 linii Ley sau linii de energie ipotetice, invizibile, despre care unii oameni cred că traversează Pământul.

2) Monumentul Naupa Huaca (Peru). Situată la o altitudine de aproape 3000 de metri deasupra nivelului mării, podeaua tavanului din intrarea în peșteră de la Naupa Huaca apare ca și cum ar fi fost perfect tăiată cu unelte asemănătoare laserului, pentru a crea două unghiuri diferite, unul de 60° și altul de 52°. la Naupa Huaca constructorii au folosit o piatră albastră; aceasta conține un tip de cristal care a fost utilizat de receptoarele radio de la începuturi, datorită proprietăților piezoelectrice excelente. Această piatră este, de asemenea, una de natură magnetică. Oare întâmplător s-a folosit aşa ceva? Sau s-a dorit a se crea acolo un fel de câmp electromagnetic care să intre în vibraţii cu alte forţe? Trebuie remarcat faptul că celebrul monument de la Stonehenge a fost şi el construit, parţial, cu aceste pietre albastre.

3) Valea Ongamira (Argentina). Ongamira este o vale între munţi, din Argentina, care este renumită pentru peșterile sale și vegetația abundentă. Ongamira este un sit de interes pentru pasionaţii de OZN-uri și paranormal, care susțin că există portaluri dimensionale reale, fiind observate de mai multe ori OZN-uri și ființe misterioase de lumină.

4) Poarta de la Aramu Muru (Peru). Situată pe Lacul Titicaca, în apropiere de granița cu Bolivia, piatra plată este de aproximativ 23 de metri pătraţi, având sculptată pe ea o nișă în formă de T, înaltă de 2 metri. Localnicii denumesc ușa ca „Puerta de Hayu Marca” sau „Poarta Zeilor”, căci legendele locale vorbesc despre oameni care dispar prin ușă, dar şi de vedenii ciudate, cum ar fi bărbați înalți, care sunt însoțiţi de bile strălucitoare de lumină, şi care trec pur şi simplu prin uşă. De fapt, există rapoarte care spun că „Poarta Zeilor” ar fi un fel de portal, o poartă stelară care ne conduce către o altă zonă a Universului sau chiar în altă dimensiune.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock