Dacă vă uitaţi la videoclipurile sau fotografiile unei păpuşi posedate, puteţi avea dureri de cap şi de piept… şi chiar face atacuri de cord!


papusa blestemataIată un subiect misterios, cum îmi place mie: mai multe videoclipuri și fotografii ale unei păpuşe ar fi cauzat o serie de simptome de rău la persoanele care s-au uitat la ele, scrie site-ul inquisitr.com.

Cunoscut sub numele de Peggy, presupusa păpuşă posedată este acum deţinută de Jayne Harris, un investigator de paranormal, foarte interesat de lucrurile inexplicabile și oculte. Șeful organizației „Păpuşi posedate” din Shropshire, Anglia, Harris a primit-o pe Peggy de la fostul proprietar al păpușei, care a încercat să scape de ea, pe motiv că ar fi fost responsabilă pentru un val de coșmaruri terifiante și problemele de sănătate inexplicabile.

După ce a dobândit papuşa, Harris a început s-o folosească ca personaj într-o serie de videoclipuri YouTube, pentru ca ea să comunice cu orice spirit ar putea-o poseda. Curând însă, au apărut persoane care au raportat o serie de simptome specifice, după vizionarea videoclipurilor cu păpuşa posedată, inclusiv dureri de cap, greață și dureri în piept. O femeie se pare că a avut un atac de cord după vizionarea unuia dintre videoclipuri.

„Dacă ar fi să aproximez, aș spune că aproape 80 de persoane au avut asemenea simptome”, a spus Harris. „O doamnă mi-a spus că, atunci când ea a deschis o fotografie de-a lui Peggy, computerul ei a înghețat pe imagine, iar camera ei a devenit rece. Apoi, a simţit pe cineva în cameră, care părea că se mişcă”.

În ciuda avertismentului primit de la mai multe mediumuri că spiritul din păpuşă a fost expulzat, Harris a optat să păstreze păpuşa și să efectueze cercetări pe ea.

P.S. Pentru că nu vreau să fiu acuzat că provoc dureri de cap sau atacuri de cord, am optat să nu pun poza păpuşei blestemate Peggy în cadrul acestui articol.


Lasă un comentariu