Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Ştiinţa confirmă: pisicile şi alte animale de companie pot vedea lucruri pe care oamenii nu sunt capabili să le observe

 • 9
 •  
 •  
 •  
  9
  Shares

blankȘtiința oficială recunoaște acum că pisicile sunt capabile să vadă frecvențe pe care oamenii nu o pot face. Prin urmare, ele pot fi, de asemenea, capabile să detecteze energiile și alte ființe, lucru de care oamenii nu sunt capabili.

E simplu: explicația științifică este aceea că pisicile și câinii pot vedea mai multe tipuri de lumină pe care ochii oamenilor nu sunt în stare să o facă. Precum se știe, există mai multe lungimi de undă pe care oamenii nu le pot observa. Până de curând, se credea că toate mamiferele aveau ochi asemănători cu oamenii, incapabili de a vedea razele ultraviolete, dar studii noi au indicat faptul că acest lucru nu este adevărat.

Biologii de la City University din Londra, Marea Britanie, au furnizat aceste dovezi pentru această diferență de vedere între oameni şi pisici cu câțiva ani în urmă. Potrivit site-ului Pet MD: „Ai simțit vreodată că pisica sau câinele vostru pot vedea ceva ce voi nu vedeţi? Potrivit unui nou studiu, pisicile, câinii și alte mamifere pot vedea lumina ultravioletă (UV), ceea ce deschide o lume cu totul diferită decât cea pe care noi o vedem. Razele UV au o lungime de undă mai mică decât radiaţiile luminii percepute de ochiul omenesc. Oamenii au un cristalin care împiedică razele UV să ajungă la retină. S-a crezut anterior că majoritatea mamiferelor au cristalinul similar oamenilor. Oamenii de știință au studiat cristalinul mamiferelor moarte, (pisici, câini, maimuțe, urşi panda, arici și dihori). Cercetând cât de multă lumină poate trece prin lentilă pentru a ajunge la retină, ei au ajuns la concluzia că unele mamifere considerate anterior că nu au capacitatea de a vedea razele UV, de fapt pot să o facă”.

Cu toate acestea, mulți oameni cred că există mai mult decât acest fenomen, iar pentru a-l înțelege pe deplin, trebuie să ne îndreptăm spre domeniul metafizic. Proprietarii de pisici ştiu că aceste animale interacționează adesea cu lucruri care, în ochii noștri, nu există. Ele dau în aer cu lăbuţele, par că urmăresc lucruri invizibile cu ochii sau fac zgomote ciudate asupra lucrurilor pe care noi nu le putem vedea.

Mai mulţi cercetători în paranormal au confirmat faptul că pisicile pot vedea fantome, spectre sau „fiinţele-umbră” din alte dimensiuni. Pentru mai multe informaţii pe acest subiect, vă rog să citiţi acest articol: Semnele prin care ne dam seama ca pisicile, cainii sau alte animale de companie pot vedea entitati invizibile.


 • 9
 •  
 •  
 •  
  9
  Shares
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu