Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

EXCLUSIV! Cum un cuplu din Chicago a dispărut de pe faţa pământului, cu tot cu maşină

  •  
  •  
  •  
  •  

blankExistă o mulțime de cazuri de persoane care au dispărut aparent de pe fața pământului, fără a li se găsi trupurile. Dar, cele mai ciudate cazuri sunt cele ale persoanelor care s-au „topit” din această lume, cu tot cu maşina lor, nici aceasta nemaifiind găsită vreodată. Iar în acest articol, vă voi vorbi despre un caz misterios de dispariţie care a avut loc în anul 1970.

Aşadar, ne aflăm pe 15 mai 1970, la Hotelul Sheraton din Chicago. În acea seară, avu loc un cocktail, iar printre participanţi se găseau şi Edward (63 de ani) împreună cu soţia lui, Stephania Andrews din Arlington Heights. La un moment dat, în jurul orei 21:30, Edward s-a plâns celorlalți participanți la petrecere că nu se simţea prea bine, arătând destul de palid.

Nu după mult timp, martorii spun că perechea (Edward şi Stephania) a fost văzută îndreptându-se spre parcare, iar Edward părea ca abia mai putea merge, împiedicându-se tot timpul. Deşi soţia l-a rugat să nu conducă, cei doi au fost văzuți intrând în maşină (un Oldsmobile negru şi galben din 1969), cu Edward la volan. Au plecat, iar cuplul a fost văzut pentru ultima oară pe bulevardul Michigan Avenue, după care a dispărut de pe fața pământului.

După ce li s-a reclamat dispariţia, au început căutările. Prima dată s-a căutat în râul Chicago din apropiere, pentru că nişte urme găsite pe un pod păreau să indice această posibilitate. Poliţia bănuia că, din cauza alcoolului sau a medicamentelor, bărbatul ar fi putut pierde controlul volanului maşinii şi s-ar fi prăbuşit în râu. Însă, în ciuda tuturor eforturilor, nu s-a găsit nimic în apă. Deja dispariţia lor a fost considerată una ciudată, întrucât cuplul Andrews era unul fericit, care nu avea probleme. Deasemenea, nu s-a umblat în cardurile lor bancare şi nici nu s-au observat tranzacţii în acțiunile și obligațiunile deţinute de cei doi. Nimic nu avea niciu sens. Ron Van Raalt, un detectiv care a lucrat la caz în acel moment, a şi spus: „Două persoane de peste 60 de ani, aflaţi într-o mașină, nu dispar pur şi simplu de pe fața pământului”.

În anii care au urmat după dispariție, şansele de a-i găsi au scăzut proporţional. În 1980, a existat o curățare completă a râului Chicago, găsindu-se 12 vehicule scufundate, însă niciunul dintre acestea nu s-a dovedit a aparține cuplului dispărut.

În 1994, un bărbat de 36 de ani din Knollwood a contactat poliția cu informații despre ceea ce el susține că s-a întâmplat cu adevărat cuplului. Bărbatul a susținut că cei doi ar fi fost ucişi cu sânge rece, trupurile lor au fost apoi puse în portbagajul mașinii lor, iar vehiculul a fost scufundat într-un iaz situat undeva la sud de Atkinson Road. Poliția a fost impresionată de pretențiile bărbatului şi mai mulţi scafandri au fost trimişi la faţa locului. Rezultatul: nu s-a găsit niciun semn al mașinii dispărute.

Dispariția ciudată a cuplului a rămas nesoluționată până în prezent, iar cei doi, împreună cu maşina lor, parcă s-au topit în altă dimensiune…


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu