Ruşii susţin că au descoperit un cip de calculator extraterestru, vechi de 450 de milioane de ani, înainte de apariţia dinozaurilor! Dacă nu e o farsă, care civilizaţie enigmatică l-a produs?


cip vechi 450 milioane aniŞtirea de mai jos s-ar putea să fie o simplă farsă sau una adevărată. Nu ştiu care din cele două versiuni e adevărată, aşa că vă las vouă libertatea să credeţi ce doriţi.

Pe 1 ianuarie 2014, era primul site din România care vorbea despre descoperirea unui ştecher vechi de 100.000 în Rusia (Oamenilor de ştiinţă le e frică să examineze „Enigmalith”-ul, un artefact de 100.000 de ani ce conţine o piesă electronică! Astfel, s-ar putea rescrie întreaga istorie a omenirii!). Piesa respectivă se numeşte „Enigmalith” şi a stârnit deja uimirea unor oameni de ştiinţă. De data aceasta e vorba de descoperirea unui cip de calculator, cu o vechime de 450 de milioane de ani! Ştirea am găsit-o pe site-ul hainanwel.com, fiind însoţită şi de un mic videoclip YouTube. Repet încă o dată: e posibil să fie o farsă!

Citez din articol:

Un cip extraterestru a fost descoperit în râul Labinsk din regiunea Kuban a Rusiei, fiind încorporat într-o piatră neobişnuită. Cip-ul respectiv este similar cu unul din zilele noastre şi a fost trimis spre analiză Institutului de Cercetare pentru Nanotehnologie şi Materiale Noi din cadrul Universităţii Tehnice de Stat din Rusia de Sud. Această instituţie a determinat faptul că cipul are o vechime de aproximativ 450 de milioane de ani.

În ultima perioadă s-au descoperit din ce în ce mai multe artefacte tehnologie care demonstrează că în vechime exista o tehnologie avansată aparţinând unei civilizaţii necunoscute, într-o perioadă când ştiinţa ne învaţă că omul nici nu exista.

P.S. Ca să fac o glumă… cred că acest cip, fiind atât de vechi, cred că folosea Windows 95… Oricum, e atât de vechi încât a fost fabricat înaintea dinozaurilor (care au apărut în urmă cu 220 de milioane de ani).


Lasă un comentariu