Enigma piramidelor a fost desluşită? Se crede că toate piramidele de pe Terra ţin legătura permanentă cu anumite civilizaţii din galaxia noastră!


energie cosmica piramideÎn diverse articole, am scris despre rolul piramidelor în lume. Trebuie să trecem de explicaţia penibilă a unor istorici şi arheologi, că piramidele ar fi, de fapt, nişte imense monumente pentru înmormântarea regilor / faraonilor sau a nobililor.

O explicaţie mai aproape de realitate am relatat-o într-un articol din 2013, intitulat Vechile piramide egiptene produceau electricitate wireless! De aici s-a inspirat marele savant Tesla?, în care presupuneam că vechile piramide erau uriaşe fabrici de energie electrică. Spuneam atunci următoarele: „În primul rând, piramidele sunt acoperite cu o tencuială izolatoare completă, iar pietrele sunt atât de strânse între ele, încât nicio lamă de ras n-ar încăpea acolo. Proprietăţile izolatoare ale învelişului împiedică exteriorizarea energiei produse în interiorul piramidei. În al doilea rând, pietrele din interiorul piramidei conţin cristale şi cantităţi mici de metale, ceea ce permite o transmitere mai bună a curentului electric. Tot în interiorul piramidelor egiptene se mai găseşte şi granit; acesta este un bun conductor, permiţând în acelaşi timp şi ionizarea aerului din interior. Atunci când ne uităm la un cablu electric obişnuit, observăm că el conţine un izolator şi un conductor, la fel cum au fost construite şi piramidele”.

O ipoteză şi mai interesantă cu privire la rolul piramidelor este însă aceasta: aceea de a ţine legătura permanentă cu anumite civilizaţii galactice. Toate piramidele, indiferent de locul unde se află, sunt orientate consecvent spre nord. Dar să nu uităm că oamenii de ştiinţă au descoperit abia prin deceniul al şaselea aşa-numitul „efect de piramidă”. Cu toate acestea, efectul respectiv este încă o enigmă, căci nu s-a ajuns la adevărul întreg, la o înţelegere completă.

Ştim desigur, că piramidele sunt un «mecanism» de absorbţie a energiilor, a curenţilor telurici din Univers; aceşti curenţi urcă în structura piramidei făcând să vibreze pereţii interiori, dar nu la nivelul percepţiei umane, ci la cu totul alt nivel. Apoi, urcând în vârful piramidei, energia respectivă ia calea Cosmosului. Interesant şi tulburător este faptul că, indiferent de soarta ulterioară a piramidelor, fie că au fost năpădite de vegetaţii, fie că au rămas în deşert, ele au continuat şi continuă să transmită în Cosmos vibraţiile lor.

 


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO