Mai mulţi excursionişti făceau nişte fotografii pe o stâncă din Canada, atunci când au surprins ceva ce-ţi face pielea găină…


fantoma pe stanca 2Trebuie să fie o lege necunoscută a Universului faptul că fantomele apar în fotografii, atunci când vă așteptați cel mai puţin. Fantomele par să iubească fotografiile şi se pare că le face uneori plăcere să ne sperie până ne face pielea găină.

Un utilizator de pe platforma de socializare Reddit, SlicedUpBeef, a publicat mai multe fotografii care au fost realizate în Dundas Peak (Canada). Povestea începe cu vărul prietenului lui SlicedUpBeef, care se pare că ar fi urcat pe vârful de munte și a postat următoarea imagine (din acest articol) pe Instagram.

În ea, se observă un băiat care stă cocoţat pe o margine de stâncă, în jos aflându-se o prăpastie extrem de adâncă. Nimic neobişnuit până acum. Dar, dacă ne uităm cu atenţie pe fotografie, în fundalul din spatele fotografiei (înconjurat cu roşu) se observă o siluetă de om, ce pare că stă în picioare pe un perete vertical. Nu, nu e un alpinist, pentru că poziţia corpului nu indică aşa ceva şi, în plus, zona este atât de abruptă acolo, încât nimeni nu s-ar aventura pe acolo.

Deci, ce-ar putea fi? O fantomă…

fantoma pe stanca


Lasă un comentariu