Din ce în ce mai multe fantome şi spectre din alte dimensiuni apar în fotografiile oamenilor făcute cu smartphone-urile! Suntem „invadaţi”?


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

De pe platforma Reddit, subforumul despre fantome (r/ ghosts), am extras câteva fotografii înfricoşătoare făcute cu telefonul mobil, de mai mulţi utilizatori, fotografii în care se pot observa  spectre înfricoşătoare. Să fie doar artefacte produse de către camerele de pe telefoane mobile sau în universul nostru pătrund uneori fiinţe din alte dimensiuni? Nu există nicio modalitate de a afla, aşa că voi decideţi…

* Monstrul din întuneric cu ochi înfricoşători. Utilizatorul Reddit a povestit următoarele: „Într-o noapte, am simţit că eram urmărit în timp ce mă aflam în pat, la casa închiriată a mamei mele, aflată undeva în pădure. O săptămână mai târziu, prietenul ei care se afla în acelaşi dormitor a fost trezit de nişte zgomote şi a observat nişte ochi strălucitori în camera. A luat telefonul şi a făcut această fotografie”.

* Monstrul din oglindă. Povestea completă este următoarea: în urmă cu peste 6 ani, fosta prietenă a mers în Malacca, Malaezia, pentru o vacanță cu soțul ei și cei doi copii. După ce s-a cazat în camera de hotel, cel mai mic copil (de 3 ani) a continuat să plângă și, ulterior, a făcut cu febră. Familia a întrebat-o dacă au ajuns în siguranță, ea a făcut un instantaneu, cu televizorul în timp ce era în pat, răspunzând că „da, acum mă relaxez și mă uit la televizor”. Fratele femeii i-a răspuns că a văzut ceva ciudat în oglindă. Ei s-au speriat și au cerut să li se schimbe camera.

blank* Pata neagră din casă. Urmărind să cumpere o casă, mama mea a făcut câteva fotografii la toată casa şi toate fotografiile au ieşit proaste doar într-o anumită cameră. Ce credeţi?

blank


Lasă un comentariu