Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Cercetătorii japonezi dau în vileag un document FBI ultrasecret! În el se vorbeşte de prăbuşirea a 3 OZN-uri în New Mexico, cu 9 extratereştri la bord!


FBI OZN 2Se pare că există un document guvernamental top secret, care circulă pe Internet, şi în care vorbeşte despre existența unor ființe extraterestre. Documentul, care a fost descoperit de cei care lucrează la Centrul de Cercetare a OZN-urilor Hakui din Tokyo, Japonia, susține că FBI-ul a descoperit nu unul, ci trei obiecte zburătoare metalice, pline cu extratereştri şi care ar avea circa 1 metru înălţime.

Documentul este datat 29 martie 1950 şi sună cam aşa:

Un investigator al Forțelor Aeriene Americane declară că trei așa-zise farfurii zburătoare au fost recuperate în New Mexico. Ele au fost descrise ca fiind circulare în formă, cu centrul ridicat, având un diametru de circa 15 metri.

Fiecare farfurie era ocupată de către trei fiinţe cu formă umană, de doar 1 metru înălţime, îmbrăcate într-un costum metalic, cu o textură foarte fină. Fiecare fiinţă era îmbrăcată într-o manieră similară cu toate costumele folosite de piloţi.

Potrivit domnului ***, farfuriile au fost găsite în New Mexico, din cauza faptului că guvernul are în zonă un radar extrem de puternic și se crede că acesta interferează cu mecanismul de control al farfuriilor. Nicio evaluare suplimentară nu a fost efectuată de către *** referitor la faptele menţionate mai sus.

P.S. Documentul e foarte interesant… acum sper să nu fie şi acesta un fals (e greu să-ţi dai seama în vremurile noastre dacă e un fals sau nu, ca urmare a tehnologiilor uluitoare de copiere şi modificare). După câte înţeleg din el, 3 farfurii zburătoare, fiecare cu câte 3 extratereştri (coincidenţă cifra 3, nu?) s-au prăbuşit în New Mexico, ca urmare a interferenţelor cu un radar militar extrem de puternic. Şi mă întreb: ce fel de nave spaţiale au şi extratereştrii ăştia, care vin din nu ştiu ce sistem solar sau galaxie, de se prăbuşesc când intră în contact cu un radar american preistoric!?

OZN FBI


Lasă un comentariu